Torbjörn Boström, ansvarig mäklare i Kungsängen
Har du frågor om denna bostad?

Välkommen att kontakta mig!

Torbjörn Boström

Ansvarig mäklare

Förberedd försäljning

Gamla Bro—

Upplands-Bro—

Nyproduktion




Gamla Bro— Upplands-Bro— Nyproduktion


Förberedd försäljning

Gamla Bro— Upplands-Bro— Nyproduktion


Referensnummer
455 415

Ekonomiska tjänster

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.

Om din bostad:
Genom att klicka på knappen godkänner du vår personuppgiftsbehandling och allmänna villkor.



Området
Att bo i Gamla Bro   i upplands-bro

Att bo i Gamla Bro

Bro ligger i en vacker och anrik miljö, omringat av skogar och sjöar med Stockholms stad på pendelavstånd. Den gamla delen av Bro har blandad bebyggelse, mestadels villor och radhus. Här går du enkelt till pendeltåget, centrum, förskolor och skolor.


01
Fördelar med området
Simhall Barnvänligt Tågstation Golf Restauranger Bussar Sport och friluftsliv Ridning

02
Fritid och närservice

Gillar du golf, hästar eller friluftsliv? Då kan du inte bo bättre! Här finns Bro Park (Sveriges största galoppbana), flertalet ridhus, stora möjligheter till stallplatser, högklassiska golfbanor som Bro Hof i Bro samt Bro-Bålsta golfklubb. Dessutom finns vacker natur med strövområden och flertalet fina badmöjligheter, bl.a vid Lejondalssjön och i Mälaren. Bro centrum ligger mitt i Bro och erbjuder livs, simhall med äventyrsbad, sporthall, bibliotek samt flera affärer och restauranger. Stormarknad (Willy:s) ligger vid den norra avfarten från E18, ytterligare stormarknader finns i Kungsängen (Lidl och Stora Coop).


03
Kommunikationer

Bra kommunikationer med närhet till Stockholm, Enköping och Sigtuna/Arlanda. Pendeltåg som avgår 2 ggr/h mot Stockholm City, resan tar ca. 30 minuter, samt mot Bålsta. I rusningstrafik går tågen oftare. Två på- och avfarter till E18 mot Stockholm och Enköping.


04
Förskolor och skolor

Det finns flera förskolor och skolor i Bro. Gymnasieskola erbjuds i Kungsängen, Upplands-Bro Gymnasium. För information, se kommunens hemsida www.upplands-bro.se.
skolor och skolor i området. Gymnasieskola finns i Kungsängen. För mer information se kommunens hemsida, www.upplands-bro.se


05
Mäklarhuset - Ett smart val i Upplands-Bro

Mäklarhuset i Upplands-Bro är ett härligt gäng fastighetsmäklare och medarbetare med mycket nöjda kunder! Vi har lång erfarenhet och är kända för vår höga kundnöjdhet, vårt breda kontaktnät, vår lokalkännedom och vårt smarta verktyg som leder till en lyckad bostadsaffär. Vi hjälper er igenom hela försäljningsprocessen där vi startar med stylingtips och avslutar inte förrän deklarationen är klar året efter er försäljning. Enkelt, tryggt och med mycket hög servicekänsla! Ring oss för en fri värdering, tel. 08-581 715 30.



Har du några frågor?

Är det något mer du vill veta om bostaden? Saknar du lånelöfte eller vill du boka en kostnadsfri värdering? Kontakta Torbjörn eller Anna!

Mäklarhuset Magazine

Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.

Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kontakta mäklare
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.