Spannvägen 18

Spannvägen 18

Slutpris

3 350 000 kr


Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Spannvägen 18


Slutpris
3 350 000 kr

Abrahamsberg— Bromma— Stockholm

Välkommen till denna charmiga och ljusa tvårummare som är belägen i ett attraktivt läge!

Nu finns äntligen möjlighet att förvärva denna otroligt fina tvårummare om 50kvm! Här erbjuds en optimalt planerad lägenhet med en härlig balkong i ett soligt söderläge! Köket är mycket ljust och fint där det är gott om plats för en matgrupp, vidare till vardagsrummet så har man ett härligt ljusinsläpp från två väderstreck samt otroligt fin fiskbensparkett. Bostaden erbjuder även ett stort och mysigt sovrum där det finns gott om förvaringsmöjligheter! Den härliga balkongen är belägen i ett soligt söderläge där man kan avnjuta många mysiga sommarkvällar!
Föreningen är mycket välskött med en låg belåning om enbart 1647 kr/kvm med många av de stora underhålla bakom sig. Föreningen är uppdelade på flera hus och består av 156 bostadsrätter och 1 lokal.

Här har man med bekväm närhet till allt man behöver och kan önska sig, såsom t ex bra mataffärer, välrenommerade bagerier/kaféer/restauranger, fräscha träningsanläggningar, olika serviceinrättningar, stora köpcentrum, lummiga parker, rogivande vatten, idylliska badplatser samt väldigt goda kommunikationer med närhet till både tunnelbana, många bussar, flygbuss till/från Arlanda, Tvärbanan mellan Solna-Sickla och Nockebybanan mellan Alvik-Nockeby.

Kontakta gärna mig för mer information! Med vänliga hälsningar Jenny Nordstrand Maelum, 070-059 35 55.


Boarea
50 kvm
Avgift
3 238 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-04-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Spannvägen såldes av oss 2022-04-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Spannvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.