Karlsbodavägen 44

Karlsbodavägen 44

Slutpris

4 475 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Karlsbodavägen 44


Slutpris
4 475 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Stilfull 2rok intill Bällstaån!

- Möjlig 3rok
- Stor inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Stora sociala ytor
- Förening med båtplatser
- Nära till Sundbyberg C

Välkommen till ditt drömhem vid Bällstaån! Denna fantastiska 2-rumslägenhet på 65 kvm är den perfekta platsen att kalla ditt eget. Med en förtrollande utsikt över Bällstaån och kvällssolen som smyger in genom de stora glaspartierna på den inglasade balkongen, erbjuder denna lägenhet en fridfull oas att koppla av i.

Det första som möter dig när du kliver in i denna bostad är de generösa sociala ytorna. Det moderna köket är en sann dröm för matlagningsentusiasten, utrustat med toppmoderna apparater och gott om förvaringsutrymme. Oavsett om du njuter av en middag för två eller bjuder in vänner för en fest, erbjuder detta kök den perfekta platsen att skapa minnen.

Det rymliga vardagsrummet är det perfekta stället att slappna av och umgås. Med gott om plats för soffa. TV och annan underhållning, blir detta vardagsrum snabbt hjärtat i ditt nya hem. De stora fönstren släpper in rikligt med naturligt ljus, vilket ger en ljus och luftig atmosfär.

Men det är inte bara insidan av lägenheten som imponerar. Den stora inglasade balkongen är ett utmärkt utrymme för att njuta av naturen och lugnet längs Bällstaån. Med en fantastisk utsikt kan du spendera kvällarna med att beundra solnedgångar eller koppla av med en kopp kaffe på morgonen. Detta utrymme blir snabbt din egen privata oas där du kan ladda batterierna efter en lång dag.

Stort och rofyllt sovrum med utsikt över Bällstaån. Här finns det plats för fullstor säng och mycket förvaring. I anslutning till sovrummet finns även en stor klädkammare som idag nyttas som ett hemmakontor.

Läget är också oslagbart. Beläget vid Bällstaån har du nära till natursköna promenadstråk och friluftsaktiviteter. Samtidigt har du också enkel tillgång till bekvämligheter som shopping, restauranger och kollektivtrafik i närheten. Bara någon minuts promenad når du Sundbyberg C och allt vad det erbjuder!

Sammanfattningsvis erbjuder denna 2-rumslägenhet på 65 kvm en perfekt kombination av modern komfort och naturskön omgivning. Med en imponerande inglasad balkong, stora sociala ytor, ett modernt kök och ett rymligt vardagsrum kan du verkligen trivas här. Missa inte chansen att kalla detta hem ditt eget och uppleva allt som denna underbara bostad har att erbjuda. Kontakta oss idag för att boka en visning och upptäck möjligheterna som väntar!


Boarea
65 kvm
Avgift
4 964 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 6 (Hiss finns)
Såld
2023-08-31

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Karlsbodavägen såldes av oss 2023-08-31. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Karlsbodavägen.

Boka värdering

Tobias Willhardt

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.