Annedalsvägen 49

Annedalsvägen 49

Slutpris

3 425 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Annedalsvägen 49


Slutpris
3 425 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Välplanerad tvåa med stor & solig uteplats i eftertraktat hus!

- Exklusiv tvåa med stor och solig uteplats i västerläge i ett lugnt läge (högt läge över Annedalsvägen)
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Varmvatten och snabbt bredband (1 Gbit/s) inkl. i avgiften
- Tillhörande källarförråd
- Arkitektritat boende med stora fönsterpartier från golv till tak
- Nära Bällstaån, Sundbyberg, Bromma Blocks och kommunikationer

Varmt välkommen till Annedalsvägen och denna exklusiva tvåa med en genomgående och luftig planlösning. Här finns mycket att uppskatta. Till höjdpunkterna finns en rymlig uteplats i västerläge som nås från ett vardagsrum med social planlösning, ett fullt utrustat kök med matplats, goda arbetsytor, skåpsförvaring samt en diskmaskin.
Vidare disponeras bostaden av ett mysigt sovrum med garderober och ett badrum med både tvättmaskin och torktumlare. Bostaden präglas av ett trevligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier (från golvet hela vägen upp till taket) mot gården, samt ett ljust ekparkettgolv. Gott om ytterligare extra förvaring i källarförrådet (något som inte alla bostäder i området har).

BRF Annedalsterrassen 1 är en trevlig förening som erbjuder medlemmarna gemensamma utrymmen som tvättstuga, barnvagnsförråd, cykelförvaring, gemensam uteplats med loungemöbler och grillar. Föreningen har även 37 st garageplatser, varav 11 st med laddstationer.

På denna adress drar man nytta av alla fördelar som Annedal/Mariehäll och närområdet har att erbjuda. I närområdet finns flertalet grönområden (bland annat Marabouparken på andra sidan vattnet), Bällstaån och restauranger. Ett kort gångavstånd bort ligger även Sundbyberg, som har ett rikt utbud av restauranger, caféer, butiker och utmärkta kollektivtrafiksförbindelser. I gångavstånd från bostaden byggs även den nya tvärbanestationen "Solvalla" som beräknas vara klar 2024.

Missa inte chansen att köpa denna underbara bostad!


Boarea
61 kvm
Avgift
3 743 kr/mån
Rum
2 rum
Såld
2023-09-26

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Annedalsvägen såldes av oss 2023-09-26. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Annedalsvägen.

Boka värdering

Tim Prasertsri

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.