Bergslagsvägen 13, vån3/3

Bergslagsvägen 13, vån3/3

Slutpris

2 550 000 kr


Brommaplan— Bromma— Stockholm

Bergslagsvägen 13, vån3/3


Slutpris
2 550 000 kr

Brommaplan— Bromma— Stockholm

VÄLPLANERAD GAVELLÄGENHET HÖGST UPP I HUSET MED MAGISK BALKONG

-HÖGST UPP I HUSET
-MÖJLIG 2:A
-BALKONG I SÖDERLÄGE
-STABIL FÖRENING
Nu finns möjlighet att förvärva den här välplanerade och trevliga 1,5:a högst upp i huset med gavelläge! Varmt välkomna till Bergslagsvägen 13 och denna charmiga lägenhet med ett svårslaget läge i stabil & välskött förening. Här erbjuds en genomgående ljus och mysig lägenhet med fönster i flera väderstreck & en magisk balkong.

Här bor ni i en fin och perfekt planerad 40-tals lägenhet med karakteristiska inslag men i modern tappning. I bostaden möts ni av en välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter som leder er vidare in i bostaden. Rymligt kök, ljust och lättmöblerat vardagsrum med utgång till balkongen, separat sovalkov samt fräscht badrum där det är förberett för tvättmaskin. Lägenheten genomsyras av ett härligt ljusinsläpp och passar bra för såväl singelhushållet som för paret!

Lägenheten tillhör Brf Syskrinet 14, en omtyckt och välskött förening med väldigt god ekonomi. De har amorterat regelbundet på sina lån och har fortfarande många hyresrätter kvar som är en dold tillgång till föreningen. Medlemmarna har möjlighet att hyra en övernattningslägenhet som tillhör föreningen. Till lägenheten tillhör även ett förråd.

Vidare bor ni här med ett optimalt läge med närhet till Brommaplan. Där finns goda kommunikationer samt ett brett serviceutbud med allt man kan tänkas behöva. Med tunnelbanans gröna linje tar ni er till City på ca 15 min. Området är även mycket uppskattat tack vare de trevliga omgivningarna vid exempelvis Åkeshofs slott, Lillsjön & naturreservatet Judarn med promenadstråk och löpslingor.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll - Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
38 kvm
Avgift
2 568 kr/mån
Rum
1,5 rum
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-11-21

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Bergslagsvägen såldes av oss 2021-11-21. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Bergslagsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.