Björkbacksvägen 44

Björkbacksvägen 44

Slutpris

2 450 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Björkbacksvägen 44


Slutpris
2 450 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Varmt välkomna till denna mycket trivsamma och ljusa bostad i en trevlig förening med god ekonomi!
Stilren gaveltvåa i ett perfekt läge med balkong i högt läge och sol stora delar av dagen. Här bor ni med smakfulla materialval, ljust och fräscht kök, stort sovrum samt ett fantastiskt vardagsrum med utgång till balkongen. Ett ovanligt rätt som denna lägenhet har är att det är en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, vilket gör bostaden både ljusare men också mer social. Bostaden präglas även av fina detaljer som generös takhöjd och vackert genomgående furugolv i gott skick. I vardagsrummet har nuvarande ägare även byggt till en platsbyggd bokhylla. Perfekt för förvaring, men också även för syns skull!

Lägenheten är belägen högt upp i huset i lugnt läge i Johannesfred på gränsen mellan puls och mysig grönska med flera trevliga promenadstråk längs vattnet. Närhet till flera matbutiker och tvärbanan vid Johannesfred som tar er enkelt mot Alvik eller i motsatt riktning mot Sundbyberg C och Solna station. På gångavstånd finns även bussförbindelser på Ulvsundavägen som tar er enkelt till Alvik. Här finns även närhet till matbutik, restauranger, gym och annan service!

Föreningen är mycket välskött med god ekonomi och har för föreningens medlemmar 1 övernattningslokal/festlokal samt 2 bastu att nyttja. I anslutning till huset finns även föreningens gemensamma grillplats. Speciellt för just denna lägenhet är att tvättstugan är belägen i samma port, du behöver alltså inte lämna byggnaden för att tvätta!

Varmt välkommen på visning!


Boarea
46.5 kvm
Avgift
4 141 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2022-08-17

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Björkbacksvägen såldes av oss 2022-08-17. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björkbacksvägen.

Boka värdering

Carl Lekselius

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.