Björkbacksvägen 32

Björkbacksvägen 32


Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Björkbacksvägen 32Ulvsunda— Bromma— Stockholm

Välplanerad tvåa i mysiga Ulvsunda!

- Vackra plankgolv genomgående bostaden
- Öppen planlösning
- Förråd ingår
- Låg belåningsgrad i BRF

Varmt välkomna till denna charmiga och välplanerade tvåa i mysiga Ulvsunda. Precis intill Ulvsunda slott och vid vattnet finner ni dessa funkishus med grönska och natur som närmaste granne där förvaring och praktiska ytor kännetecknar byggnadsåret. Nu erbjuds en lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som ger en social och ljus känsla till bostaden. Det finns gott om arbetsytor och förvaring i köket och ett härligt ljusinsläpp från fönster i sydvästläge. Badrummet är stambytt och bostaden erbjuder även ett rofyllt sovrum med plats för dubbelsäng och garderober. Vidare finner ni vardagsrummet som är luftigt och öppet med gott om utrymme för soffgrupp och tv-möblemang. Lägenheten har härlig utsikt från andra våningsplanet med natur och vatten precis runt hörnet!

Området erbjuder vacker natur och många promenad- och motionsspår runt omkring. Bostäderna passar både den yngre som den äldre generationen. Här finns gott om parkeringsmöjligheter längs gatorna och för den som åker kommunalt finns Johannesfred tvärbana en kort promenad bort där du enkelt åker till Alvik eller mot Solna Centrum. Bromma Blocks ligger även i närheten där du finner matbutiker, shopping och gym.

I föreningen finns flera bekvämligheter så som förråd till lägenheten, tvättstugor, övernattningslägenhet, relax och bastu finns och även föreningslokal för festligheter. Till bostaden hör även två förråd!


Boarea
45 kvm
Avgift
4 634 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2024-02-27

Mäklarhuset Bromma

Denna lägenhet på Björkbacksvägen såldes av oss 2024-02-27. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Björkbacksvägen.

Boka värdering
Linn Johansson
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad