Dartanjangs Gata 68

Dartanjangs Gata 68

Slutpris

3 250 000 kr


Annedal— Bromma— Stockholm

Dartanjangs Gata 68


Slutpris
3 250 000 kr

Annedal— Bromma— Stockholm

Områdets mest eftertraktade tvåa med balkong sydvästläge snart till salu!

Här har ni möjligheten att förvärva en av områdets mest eftertraktade tvåor! Denna soliga och trevligt belägna lägenhet har en unik planlösning på våning 4 med en sydöstlig balkong över innergården och området. Det är den perfekta platsen att njuta av solen från tidig morgon till sen eftermiddag. Bostaden är generöst ljus och har genomgående inretts med omsorgsfull färgsättning och enhetliga materialval.

Detta välplanerade boende har generösa kvadratmeter med en halvöppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Sovrummet är även smart utformat och erbjuder gott om förvaringsutrymme, medan badrummet är helkaklat och är utrustat med tvättmaskin och torktumlare.

Det blir ännu bättre – Tvärbanestationen Travbaneplan kommer att öppna inom närmsta året som bara ligger 3 minuters promenad från bostaden, vilket kommer att göra vardagen bekväm och smidig.

BRF Chateau Mattis är dessutom en av områdets äldsta föreningar och har en mycket stabil ekonomi. Månadsavgiften har dels blivit sänkt i tidigare skeden samtidigt som medlemmarna erbjöds en avgiftfri månad 2021 på grund av föreningens ekonomiska situation, och har en belåningsgrad på endast 6 348 kr/kvm. Dessutom finns en imponerande gemensamhetslokal på våning 13 med en hissnande panoramavy, som går att boka för endast 500 kr per dygn. I garaget, som har 51 platser, finns även laddstolpar tillgängliga.

Denna bostad ligger på en återvändsgata och har en öppen vy över en rymlig innergård med en fin lekplats för barnen. Dessutom finns det kort gångavstånd till Sundbyberg C, där ni hittar Signalfabriken med butiker och restauranger samt Landsvägen med ett utbud av service, inklusive restauranger, träningsanläggningar, mataffärer och systembolag. Här finns också utmärkta kommunikationsmöjligheter med tvärbanan, tunnelbanan, pendeltåget och bussar. Att nå Bromma flygplats eller Arlanda är också enkelt med flygbussarna.

Denna bostad är något som måste upplevas på plats för att fullt ut uppskatta dess charm och bekvämlighet. Kontakta mig så berättar jag mer!


Boarea
58 kvm
Avgift
4 112 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
4 av 13 (Hiss finns)
Såld
2024-03-05

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Dartanjangs Gata såldes av oss 2024-03-05. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Dartanjangs Gata.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.