Gliavägen 54

Gliavägen 54

Slutpris

11 400 000 kr


Bromma Kyrka— Bromma— Stockholm

Gliavägen 54


Slutpris
11 400 000 kr

Bromma Kyrka— Bromma— Stockholm

Generös villa med fantastiskt läge i Bromma Kyrka!

Välkommen till Bromma Kyrka och trivsamma Gliavägen 54. Nu har ni chansen att förvärva denna väldisponerad villa om 292 kvm (194+98) med fem sovrum fördelat på tre plan. Det perfekta hemmet för den stora familjen! Präglat av stora sociala ytor, wc på varje plan, gott om förvaringsytor samt ett stort fristående garage. Den oinredda vinden ger oändliga möjligheter att skapa ytterligare boendeyta. Charmiga detaljer från byggåret sätter minst sagt prägel på huset. Här erbjuds ett av Bromma Kyrkas absolut bästa lägen med stor tomt (1 133 kvm) mot allmänning helt utan insyn. Stor lummig trädgårdstomt med flera uteplatser. Lek, umgänge och lugn i harmoni!

Bromma Kyrka är ett populärt och trivsamt område i västra Bromma med naturen och närservice nära inpå. I området finns stora gräsytor och lummiga parkområden som passar bra för såväl barnens lek och spring som till trevliga strövområden. Inom behagligt gångavstånd ligger fina Kyrksjön med omväxlande natur, vackra strövområden och badmöjligheter i sjön. I närheten finns också Judarns naturreservat med badsjö samt Grimstaskogen med fina promenadstråk. Mälaren erbjuder också flera badplatser som bl.a. Kanaanbadet och Ängbybadet med café och minigolf. Intill området finns expansiva Beckomberga med flera lekplatser och idrottplatser för basket och fotboll. Många boende i området uppskattar Scen Beckis med musikuppträdanden och evenemang för alla åldrar samt Beckombergapark och Björklunds Hage med fyra hektar gård. För den intresserade finns det flera aktiviter i närområdet. Bromma Golf erbjuder en 9-hålsbana och en Driving Range. I närheten finns också Åkeshovs sim och idrottshall där det finns gym, gruppträning, simskola mm. För den hästintresserade finns både Bromma Ridklubb och Äppelvikens ridskola.


Boarea/biarea
194/98 kvm
Driftkostnad
72 200 kr/år
Tomtarea
1 133 kvm
Rum
9 rum (4 sovrum)
Såld
2023-04-10

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna villa på Gliavägen såldes av oss 2023-04-10. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Gliavägen.

Boka värdering

Malou Maxe

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.