Gubbkärrsvägen 19B

Gubbkärrsvägen 19B

Slutpris

3 050 000 kr


Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Gubbkärrsvägen 19B


Slutpris
3 050 000 kr

Nockebyhov— Bromma— Stockholm

SMAKFULL & VÄLPLANERAD TVÅA MED STOR MAGISK BALKONG I EFTERTRAKTAD FÖRENING SOM ÄGER MARKEN!

- PERFEKT LÄGE
- OPTIMALT PLANERAD
- STOR BALKONG
- STOR OCH STABIL FÖRENING
- NÄRHET TILL KOMMUIKATIONER OCH GRÖNSKAN

Varmt välkomna till denna smakfulla tvårummare på Gubbkärrsvägen 19B! Här erbjuds en ljus och rymlig lägenhet med öppna sociala ytor som passar perfekt när man har vänner över på besök. Lägenheten ligger med ett trevligt läge i eftertraktade Nockebyhov och passar perfekt för den kräsne som söker en modern och bekväm bostad. Hela lägenheten håller en genomgående hög standard och med fokus på livskvalité. Under sommaren blir balkongen ett extra rum som passar perfekt för mysiga kvällar med tända ljus och trevligt sällskap.

Hela lägenheten är väldigt välplanerad med fokus på trivsel och sociala ytor. Öppen planlösning mellan vardagsrum och kök, rymligt & rofyllt sovrum samt stort fräsch badrum med tvättmaskin. Den här bostaden vill du inte missa!

Här bor ni i ett lugnt läge intill grönskan, med närhet till Judarskogens naturreservat, flertalet badplatser, Garpes välsorterade matbutik och utmärkta kommunikationer med buss som snabbt tar en till Brommaplan och där gröna linjen enkelt tar en till T-centralen. En kort promenad från lägenheten går även Nockebybanan som enkelt tar dig till Alvik.

Vidare bor ni här i en mycket välskött förening som äger marken. De har amorterar flitigt på sina lån och har en stabil kassa. För de bilburna finns det 80st garageplatser och 14st parkeringsplatser för medlemmarna att hyra! Till lägenheten hör ett förråd.

Välkommen att kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll - Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
53 kvm
Avgift
3 367 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
1 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-10-04

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gubbkärrsvägen såldes av oss 2022-10-04. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Gubbkärrsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.