Gubbkärrsvägen 19a

Gubbkärrsvägen 19a

Slutpris

3 700 000 kr


Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Gubbkärrsvägen 19a


Slutpris
3 700 000 kr

Nockebyhov— Bromma— Stockholm

Topprenoverad och unik bostad med inglasad balkong

- Inglasad balkong
- Nyrenoverat kök med utökad arbetsyta
- klädkammare i lägenheten
- Stor bostadsyta på hela 66 kvm
- Separat källarförråd
- Föreningen äger marken
- Lediga garageplatser

Varmt välkomna till en av områdets absolut bästa tvåor! Denna fantastiska lägenhet på 66 kvm är av absolut högsta standard och finns belägen i ett lugnt, grönt och trevligt område med goda kommunikations- och naturmöjligheter.
Du välkomnas direkt in till generösa ljusa ytor i en halvöppen planlösning med alla bekvämligheter som efterfrågas. Förutom de goda förvaringsmöjligheterna har denna lägenhet behandlats med omsorg som nymålade väggar, renoveringar och allmänna förbättringar, allt för att du ska trivas till max. Planlösningen är både öppen, samtidigt som bostaden erbjuder en stor matplats och ett stort kök intill den stora inglasade balkongen mot växtlighet. Här finns gott om yta för att välkomna gäster över för en trevlig middag, eller bara för att ta det lugnt i det rymliga vardagsrummet, möjligheterna är stora!

Heltäckningsmattan i sovrummet skapar harmoni och stil, samtidigt som sovrummet erbjuder en stor klädkammare, generösa ytor med ett rejält fönster som släpper in fantastiskt naturligt ljus hela dagarna. Badrummet är också rymligt och stilrent med exklusiva tillval från nybyggnadsåret 2017 med fungerande tvättmaskin och förvaringsytor. Sammanfattningsvis är detta en lägenhet av högsta kvalitet som bara måste upplevas.

Denna bostad erbjuder en stabil boendemiljö med god ekonomi inom BRF Nockebylunden. Beläget bara ett stenkast från Mälarens underbara strandlinje, får du tillgång till badplatser, båtklubbar och natursköna promenadstråk. Garpes Livsmedel, en suverän matbutik, är också inom bekvämt avstånd, och finns även lediga garageplatser.

Denna lägenhet måste man bara se på plats för att se alla goda tillval som har gjorts, kontakta mig för att boka visning så berättar jag mer!


Boarea
66 kvm
Avgift
5 129 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
3 av 6 (Hiss finns)
Såld
2024-03-11

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Gubbkärrsvägen såldes av oss 2024-03-11. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Gubbkärrsvägen.

Boka värdering

Robin Karlsson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.