Masugnsvägen 54, Vån 5

Masugnsvägen 54, Vån 5


Mariehäll— Bromma— Stockholm

Masugnsvägen 54, Vån 5Mariehäll— Bromma— Stockholm

*Nyproducerat!
*Bli den första att flytta in!
*Räntegaranti från byggherren JM*

Hjärtligt välkomna till denna rymliga, väldisponerade och nyproducerade 2 rok i Brf Pråmen. Lägenheten är inredd i en stilren nordisk anda med vitlaserad stavparkett i ek, fönsterbänkar i vacker natursten och genomgående ljusa väggar som skapar en ljus och inbjudande atmosfär. Här bor du högt upp i huset med balkong i sydvästläge som bjuder på en underbar fri utsikt över Bällstaån.
Redan ett kliv in i lägenheten möts du av det imponerande ljusinsläppet. Från hallen når du det helkaklade badrummet utrustat med dusch och kombimaskin (tvätt och tork i ett). Ovanpå kombimaskinen finns en praktisk arbetsbänk som gör det lättare att vika tvätten och ett väggskåp för extra förvaring. Vidare in i lägenheten där kök och vardagsrum smälter samman till en öppen umgängesyta. Det luftiga rummet badar i ljus och rymmer både soffgrupp och matplats för flera gäster. Fullutrustat kök med kyl/frys, inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, induktionshäll och utdragbar fläkt. Här finns även ett städskåp som underlättar förvaringen ytterligare. Ett väl tilltaget insynsfritt sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och annat önskat möblemang. Rejäla förvaringsutrymmen i en väl tilltagen garderob med skjutdörrar, inredd med Elfa-system. Från vardagsrummet når du den få förunnade balkongen som förlänger de sociala ytorna. Här kan du njuta av solen hela dagen!

En bostad beläget i ett perfekt läge med gångavstånd till centrala Sundbyberg och Bromma Blocks köpcenter med ett otroligt serviceutbud. Sundbyberg har en charmig småstadskaraktär och erbjuder ett rikt utbud av parker, promenadstråk, butiker, flertalet restauranger och gym. Inom endast några minuters gångavstånd når ni Sundbybergs omfattande kollektivtrafiknätverk, som inkluderar tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg, tvärbana, bussar och flygbussar. Tvärbanans linje 30 går precis utanför porten och trafikerar sträckan mellan Solna station och Sickla. Detta gör området till ett av de mest lättillgängliga områdena i hela Storstockholm.

En bostad för dig som inte vill kompromissa!


Boarea
46 kvm
Avgift
2 996 kr/mån
Rum
2 rum
Våning
5 av 8 (Hiss finns)
Såld
2023-11-15

Mäklarhuset Sundbyberg

Denna lägenhet på Masugnsvägen såldes av oss 2023-11-15. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Masugnsvägen.

Boka värdering
Hevrê Yildiz
Ansvarig mäklare
Talar även English

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad