Sareksvägen 1

Sareksvägen 1

Slutpris

5 300 000 kr


Traneberg— Bromma— Stockholm

Sareksvägen 1


Slutpris
5 300 000 kr

Traneberg— Bromma— Stockholm

GAVELTREA MED BALKONG & ÖPPEN SPIS PÅ ATTRAKTIV ADRESS

Renoveringschans! Varmt välkomna till Sareksvägen 1 och denna välplanerade trea i gavelläge med stor balkong & fungerande öppen spis. Här erbjuds ett generöst och socialt vardagsrum med utgång till bostadens stora balkong. Öppen spis och fönster i flera väderstreck gör detta till ett magiskt rum. Välplanerat kök i en halvöppen planlösning mot matrummet, badrum med badkar samt 2 välplanerade sovrum. Här finns möjlighet att skapa ert nästa drömboende, måste upplevas på plats!

Lägenheten säljs åt föreningen och har tidigare disponerats som hyresrätt, vilket innebär att försäljningen ger direkta intäkter till föreningen och dess redan väldigt stabila ekonomi. Föreningen har idag långfristiga skulder på 2 454 075 kr (årsredovisning 2019), vilket innebär att efter avslutad försäljning kommer föreningen att vara skuldfri. Till lägenheten hör ett förråd. I månadsavgiften ingår även fiber 1000 Mbit/s.

Här bor ni med ett svårslaget läge ett stenkast från vatten, badplatser, härliga promenadstråk. Kommunikationer i Alvik som tunnelbana, tvärbana och bussar ligger en kort promenad bort och tar er smidigt vidare ut i Stockholm. Vid Alviks torg finns både restauranger, caféer, gym och blomsterbutik, allt för den som uppskattar närhet till bra service.

Detta är en bostad ni inte vill missa! Kontakta mig för mer information! Med vänliga hälsningar, Emma Andersson Hejll- Mäklarhuset 073-506 21 58.


Boarea
70 kvm
Avgift
3 596 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2021-05-12

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Sareksvägen såldes av oss 2021-05-12. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Sareksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.