Tackjärnsvägen 12

Tackjärnsvägen 12

Slutpris

3 900 000 kr


Johannesfred— Bromma— Stockholm

Tackjärnsvägen 12


Slutpris
3 900 000 kr

Johannesfred— Bromma— Stockholm

Stor tvåa med fantastisk sjöutsikt och renoveringsmöjlighet!

- Låg avgift
- Endast 1 273 kr/kvm i belåning
- Sjöutsikt!
- Stor inglasad balkong
- Parkeringsplatser i BRF
- Renoveringsmöjlighet

Ta chansen att bli nästa ägare av denna tvåa med ett av Brommas bästa lägen precis vid Ulvsundasjön! Här finns en renoveringsmöjlighet för dig som är intresserad av att skapa något helt nytt utifrån egen smak och stil. Bostaden har ett fantastiskt genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier och den inglasade balkongen i söderläge. Lägenheten har ett gavelläge och har en praktisk planlösning med köket i anslutning till vardagsrummet och balkongen. Här erbjuds även ett stort sovrum, rymligt badrum med plats för tvättmaskin och mycket förvaring i platsbyggda garderober. Till lägenheten hör även ett separat förråd.

Föreningen är stabil och har god ekonomi med låg belåning. BRF Rostugnen ingår i en samfällighet tillsammans med övriga föreningar på Tackjärnsvägen och innehar 132 parkeringsplatser längre upp på gatan, grovtvättstuga, sopsortering och festlokal som kan användas av dess medlemmar. Parkeringsplatserna går att hyra för billig peng och i övrigt finns bussförbindelser och tvärbanan som ligger en station bort från Alvik.

Johannesfred är ett mysigt och naturnära område med vattnet precis intill. Här kan man enkelt gå ner en sommarkväll och ta ett dopp i Ulvsundasjön eller gå en långpromenad runt vattnet. Området passar både yngre och äldre och har Bromma Blocks cirka fem minuter bort för matbutiker, shopping och restaurangutbud.

Anmäl er gärna till visningen!


Boarea
65.5 kvm
Avgift
2 941 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 7 (Hiss finns)
Såld
2022-03-23

Mäklarhuset Bromma/Solna/Sundbyberg

Denna lägenhet på Tackjärnsvägen såldes av oss 2022-03-23. Se alla våra försäljningar i Bromma samt även på Tackjärnsvägen.

Boka värdering

Linn Johansson

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.