Berga Backe 8 / Danderyd

Väldisponerad 3:a om ca 73kvm i populära Berga Backe

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
73 kvm
Avgift
3 957 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 4 (Hiss finns)
Såld
2017-06-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Berga Backe 8 såldes av oss 2017-06-12. Se alla våra försäljningar i Danderyd

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Danderyd är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Väldisponerad 3:a med luftig och ljus planlösning. Berga Backe ligger bara några minuters promenadavstånd till Mörby Centrums stora serviceutbud och t-bana samtidigt som Ni även har nära till Djursholms Ekebys grönskande omgivningar. Bostaden har genomgående trevliga materialval och hög standard. Ljust och luftigt vardagsrum med stora fönsterpartier vilket ger det där lilla extra. Väl tilltaget kök med gott om arbetsytor för den matintresserade. Köket har en öppen planlösning mot matplatsen med rum för minst sex personer. Bostaden har två sovrum varav ett med direkt access till bostadens mycket stora balkong i sydlig riktning.

Goda kommunikationer och stort serviceutbud tack vare närheten till Mörby Centrum/Danderyds Sjukhus. Även nära till Ekebysjöns vackra natur liksom till bad, motionsspår, förskolor och skolor.
- Bra förening
- Stabil ekonomi
- Populärt område
- Närhet till tunnelbana samt flertalet busslinjer
- Grönområden samt bad runt knuten
- Optimal planlösning
- Parkering i föreningen
- Gästparkering


Välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration