Mörbylund 25, 3tr / Mörbylund / Danderyd

SÅLD INNAN VISNING FÖR 2.650.000 KR

Slutpris
2 650 000 kr
Boarea
36.5 kvm
Avgift
2 287 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 10 (Hiss finns)
Såld
2017-08-21
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Mörbylund såldes av oss 2017-08-21. Se alla våra försäljningar i Danderyd samt även på Mörbylund

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Mörbylund är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SÅLD INNAN VISNING - KONTAKTA MÄKLAREN FÖR MER INFO!!!


En bättre planerad och fullt utrustad etta än den här är nog svårt att hitta. Helt insynsskyddad och med en balkong som sträcker sig utmed hela lägenheten finns denna fina och optimalt planerade bostad. Förutom renoverat och helkaklat badrum med tvättmaskin, en väl tilltagen walk-in-closet finns också sovalkov med plats för 140 cm säng, diskmaskin samt en balkong på ca 10 kvm. Med andra ord här får du allt man kan önska och lite till på 36,5 kvm. Dessutom har du endast ett par minuters gångväg till T-bana, Bussterminal, Danderyds sjukhus och mysiga promenadstråk vid vattnet.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.