Östängsvägen 2 / Sonö / Edsbro / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med härlig pool

Slutpris
1 975 000 kr
Boarea
56 kvm
Driftkostnad
15 870 kr/år
Tomtarea
2 142 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-02-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på östängsvägen såldes av oss 2020-02-25. Se alla våra försäljningar i Edsbro samt även på östängsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Sonö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljust och hemtrevligt fritidshus i ett plan som stod färdigt 1987. Fastigheten har ett rymligt gästhus med en bastudel och egen uteplats.

Här välkomnas du av en funktionell och inbjudande hall med hatthylla och inbyggda garderober. Vidare finns ett stilrent, praktiskt och funktionellt kök och ett mysigt och välplanerat vardagsrum med fönster åt två håll och braskamin. Huset har två sovrum och badrum med vatten toalett.

Tomten som huset står på är stor, välskött och rogivande med uthus och soligt sydvästläge. Här samlas man gärna på den trevliga, mysiga och insynsskyddade altanen med trätrall, pool och lusthus. Dessutom erbjuder detta boende ett rymligt garage med en stor uppfart.
Tomten ligger i ett lugnt och stilla område bara ca 250 m från sjön Närdingen. I området finns en mysig badplats och båtplats m.m.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.