Erik Engströms väg 13 / Lundhagen / Ekerö

SJÖUTSIKT I POPULÄRA LUNDHAGEN

Slutpris
6 250 000 kr
Boarea/biarea
ca 136/10 kvm
Driftkostnad
39 744 kr/år
Tomtarea
1 115 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Erik Engströms Väg såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Ekerö samt även på Erik Engströms Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Lundhagen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

SJÖUTSIKT I POPULÄRA LUNDHAGEN. Trevlig 1,5 planvilla med stort garage. Högt läge med härlig sjöutsikt och soligt söderläge. Endast 300 meter till fina Lundhagsbadet. Lugnt läge på återvändsväg. Inglasat uterum, altan med markis, braskamin. Ljust rymligt vardagsrum med öppen planlösning mot kök. Kök med ljus matplats. Allrum på övre plan. Utvändigt ommålat 2015. Endast en ägare sedan huset byggdes 1983. Äldre ytskikt som behöver ses över. Besiktigad och försäkrad mot dolda fel, läs mer om "skyddat köp" nedan.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.