Hummelvretsvägen 36

Hummelvretsvägen 36

Slutpris

5 600 000 kr


Träkvista— Ekerö

Hummelvretsvägen 36


Slutpris
5 600 000 kr

Träkvista— Ekerö

Med detta lugna och centrala läge i Träkvista har samma familj bott och trivts i sitt hem i nästan 40 år. Nu är det dags för en ny ägare att njuta av bostaden. Välskött och trevligt planerad 1.5 plansvilla med källare, garage och carport. Fint planerad trädgårdstomt med både lekstuga, fruktträd och trädgårdsland. Gränsande till allmänning och grönområde. Totalt är huset 282 kvm stort. 5 rok varav 3 sovrum. Antalet sovrum kan enkelt bli fler då det stora allrummet på övervåningen kan delas av och flera rum i källaren kan användas som bostadsrum. I källaren finns flera fina hobbyrum och gott om förråd. Nära till både bad, buss och affärer. Nyligen omdränerat och nytt yttertak. Besiktigat och försäkrat mot dolda fel.


Boarea/biarea
166/116 kvm
Driftkostnad
35 017 kr/år
Tomtarea
887 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2016-11-17

Mäklarhuset Ekerö

Denna villa på Hummelvretsvägen såldes av oss 2016-11-17. Se alla våra försäljningar i Ekerö samt även på Hummelvretsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.