Sockenvägen 402

Sockenvägen 402


Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Sockenvägen 402



Gamla Enskede— Enskede— Stockholm

Stor 1:a med högt läge i modern fastighet.

Den perfekta bostaden för dig som värdesätter modern och öppen lägenhet med smidig kommunikation till innerstaden. En stilren känsla där ljusa väggar möter vackra parkettgolv. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med två stora fönsterpartier som ligger med insynsskyddat sydvästläge och i samma riktning ligger den möblerbara balkongen som känns privat och skyddad. Det rymliga köket är perfekt när man bjuder hem vänner och i rummet finns en sovalkov där man kan få undan sängen. Perfekt lägenhet för 1 eller 2 personer.

Med endast några minuters bilfärd från innerstaden och ca 300 meter till Sockenplans t-bana är kommunikationsmöjligheterna goda. Med t-banan når man Medborgarplatsen på 9 minuter och t-centralen når man på 14 minuter. Buss 161 har en station runt hörnet och tar dig till stationer inom Gröndal-Midsommarkransen-Bagarmossen.

Gamla Enskede är känt för sina olika evenemang som Enskede julmarknad, Enskedespelen samt aktiviteter kring Enskede IP. Här finns även många bra restauranger och caféer så här finns alltid saker att göra och människor att träffa! För den aktive finns även rackethallen, ridskolan, simhall och mycket mer i området.


Boarea
44 kvm
Avgift
2 545 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
3 av 4 (Hiss finns)
Såld
2020-10-15

Mäklarhuset Enskede

Denna lägenhet på Sockenvägen såldes av oss 2020-10-15. Se alla våra försäljningar i Enskede samt även på Sockenvägen.

Boka värdering

Tommy Sundvall

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.