Åstorpsringen 15 / Enskededalen / Stockholm

Luftig 3:a med uteplats i soligt söderläge!

Slutpris
3 770 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 774 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
bv
Såld
2019-06-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åstorpsringen såldes av oss 2019-06-06. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Åstorpsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorpsringen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vad sägs om en helt egen uteplats i söderläge - dessutom finns möjlighet att bygga ut uteplatsen till en av områdets största som rymmer sommarens bullkalas för 10 personer?

Här finns nu chansen till en stor och rymlig 3:a där samtliga rum är luftiga och ljusa. Härligt vardagsrum och kök med möjlighet till social öppen planlösning med utgång till stor uteplats i söderläge. Två välavvägda sovrum med rogivande känsla. Det större sovrummet rymmer stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt förvaring genom garderober samt en klädkammare. Rymligt badrum med helkaklade väggar, gott om förvaring tvättmaskin.

Föreningens hus gränsar till Nytorps Gärde, gång- och cykelvägar till en fotbollsplan samt badpool. Samtidigt är det bara ett par minuters gångväg till centrum och tunnelbanan. På vintern går skidspåren över Nytorps Gärde till Nackareservatet. Nackareservatet har allt från badsjöar, skridskoråkning, utomhusgym, 9 hålls golfbana och mycket mer.

Välkommen på visning av denna pärla på Åstorpsringen 15.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration