Åstorpsringen 15 / Enskededalen / Stockholm

Luftig 3:a med uteplats i soligt söderläge!

Slutpris
3 770 000 kr
Boarea
69 kvm
Avgift
3 774 kr/mån
Rum
3 rum
Våning
bv
Såld
2019-06-06
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Åstorpsringen såldes av oss 2019-06-06. Se alla våra försäljningar i Enskededalen samt även på Åstorpsringen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Åstorpsringen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Vad sägs om en helt egen uteplats i söderläge - dessutom finns möjlighet att bygga ut uteplatsen till en av områdets största som rymmer sommarens bullkalas för 10 personer?

Här finns nu chansen till en stor och rymlig 3:a där samtliga rum är luftiga och ljusa. Härligt vardagsrum och kök med möjlighet till social öppen planlösning med utgång till stor uteplats i söderläge. Två välavvägda sovrum med rogivande känsla. Det större sovrummet rymmer stor dubbelsäng med tillhörande nattduksbord samt förvaring genom garderober samt en klädkammare. Rymligt badrum med helkaklade väggar, gott om förvaring tvättmaskin.

Föreningens hus gränsar till Nytorps Gärde, gång- och cykelvägar till en fotbollsplan samt badpool. Samtidigt är det bara ett par minuters gångväg till centrum och tunnelbanan. På vintern går skidspåren över Nytorps Gärde till Nackareservatet. Nackareservatet har allt från badsjöar, skridskoråkning, utomhusgym, 9 hålls golfbana och mycket mer.

Välkommen på visning av denna pärla på Åstorpsringen 15.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Hammarbyhöjden - Den vita staden!

Hammarbyhöjden är en av Stockholms populäraste närförorter och det är lätt att förstå varför. Tunnelbanan stannar i centrum och det tar fem minuter till söder. Globenområdet ligger på promenadavstånd där flera av Stockholms största evenemang kan upplevas. Nackareservatet ligger strax inpå och här finns alla möjligheter till natur och motion. Arkitekturen är en blandning av låghus från 40-talet och byggnation från -90 och 2000-tal. Hammarbybacken tornar upp sig som ett landmärke i mitten av området. Välkommen till Hammarbyhöjden!

Nöje

Stockholm har en ny evenemangsarena, Tele2 arena intill Globen. Arenan är en så kallad multiarena med flyttbart tak och kan ta emot upp till 40 000 besökare. Tillsammans med Globen blir utbudet för sport och nöjesevenemang nästan obegränsat och Hammarbyhöjden ligger på gångavstånd från evenemangsområdet. Det är inte långt till Stockholms kultur- och nöjesliv. På Södermalm finns barer, klubbar, biografer, teatrar, restauranger och caféer.

Natur och fritid

Nytorps Gärde är ett större grönområde som sammanlänkar Hammarbyhöjden och Björkhagen. Det stora Nackareservatet har också sin början här vid Hammarbyhöjden och Björkhagen. Här finns promenadstigar, löparslingor, strövområden och badmöjligheter. För den som är golfintresserad finns möjlighet till en runda på Björkhagens golfklubb, en bana med nio hål. I Hammarbyhöjden har man gångavstånd till Hammarbybacken som bjuder på utförsåkning vintertid och även populärt används bland motionärer för intervallträning. Nytorpsbadet med utomhuspool och servering kan man nyttja under sommaren och Hammarbyhöjdens IP är öppen året om.

Kommunikation

Till Hammarbyhöjden tar man sig enklast med tunnelbanans gröna linje 17. I Skärmarbrink hittar man anslutande linje 18 och i Gullmarsplan hittar man linje 19, tvärbanan samt bussar till söderort, Tyresö och innerstaden. Södermalm når man på 5 min med tunnelbanan och centralen 12 min. Det finns även bra cykelleder och promenadvägar till innerstaden.

Familjeliv

I området finns fyra grundskolor och ett flertal förskolor.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.