Ulrika Jansdotters Väg 24

Ulrika Jansdotters Väg 24

Slutpris

2 150 000 kr


Färingsö - Färentuna— Ekerö

Ulrika Jansdotters Väg 24


Slutpris
2 150 000 kr

Färingsö - Färentuna— Ekerö

Eftertraktat och charmigt BR-parhus med grönskande trädgård och insynsskyddade altaner!

Nu är det äntligen möjligt att köpa detta eftertraktade och charmiga BR-parhus med ett idylliskt läge i lantlig miljö med en fantastisk grönskande trädgård och insynsskyddade altaner på både fram- och baksida. Här erbjuds ett mycket trevligt och fräscht boende om välplanerade dryga 60 kvadratmeter. Möjlighet finns även att öppna upp och inreda vinden för att få ytterligare 18 kvm biarea till bostaden.
Här kan du odla dina egna grönsaker och blommor, skapa vackra utomhusområden och samlas kring en grillplats för trevliga stunder med nära och kära.

Den välkomnande hallen öppnar sig mot kök och vardagsrum och hela bostaden har ett fantastiskt ljus. I vardagsrummet finns plats för en stor soffa, bord och övrigt möblemang. Här finner du utgången till den stora insynsskyddade altanen som bjuder in till umgänge och härliga grillkvällar. Köket är rymligt och erbjuder alla bekvämligheter du behöver. Här finns även plats för ett stort matbord. Hela bostaden präglas av välplanerade kvadratmetrar som ytterligare består av ett sovrum, en walk in closet, ett badrum samt en tvättstuga. Eget garage finns i länga nära bostaden. Gott om förvaringsmöjligheter finns i ett förråd på tomten.

I Brf Rödbacka bor du i en stabil förening i ett välskött, lugnt och trevligt område perfekt för både yngre, barnfamiljer och äldre. Bostaden är handikappanpassad med breda dörröppningar och låga trösklar. Mitt i bostadsområdet finner du en föreningens lekpark samt egna friggebod där du kan låna gräsklippare och redskap som du kan behöva till din trädgård. Inom några minuters gångavstånd har du tillgång till 3 olika bussar som tar dig vidare mot Ekerö centrum eller Brommaplan. Från Brommaplan kan man sen ta tunnelbanan eller olika anslutningsbussar.

Färentuna ligger på Norra Färingsö. Området omgärdas av vacker natur och öppna slättlandskap. Här bor man i en härlig, lantlig miljö, fast ändå med närhet till allt man kan behöva. På natursköna Eldgarnsö naturreservat kan man strosa i ädellövskogen och bara njuta.
Inte långt borta finner du Kungsberga, här hittar du bla mataffär, grill/pizzeria. Här finns även en liten trevlig familjedriven ridskola.
Det finns gott om förskolor och familjedaghem i området och barnen går i Färentuna skola upp till åk 6. Högstadieskolor finns i Stenhamra (Färingsös tätort). I Stenhamra finns en mataffär, vårdcentral, bageri, frisör, gym och pizzeria.
På norra Färingsö finns flertalet trevliga handelsträdgårdar som är väl värda ett besök. Det finns ett flertal bad och vid Karlskärsbadet finns det under sommarlovet simskola.
På Mälaröarna finns det tre golfbanor varav Troxhammar golf är den närmaste.
Slalombacke (Ekebyhovsbacken) finns på Ekerö. I Skå/Svanhagen, på södra Färingsö, ligger en stor idrottsplats med ishall och fotbollsplaner.

Till och från Färentuna (som är Norra Färingsös knytpunkt), tar man sig med bussarna 315, 317 och 318. Bussarna tar dig vidare mot Ekerö Centrum eller Brommaplan. Från Brommaplan kan man ta sig vidare med tunnelbanan eller olika anslutningsbussar. Busshållsplats finns med bara några minuters gångväg från bostaden.

Mellan Ekerö C - Stockholm går en pendelbåt, linje 89, läs mer på sl.se.
Det finns även en färjeförbindelse mellan Ekerö och Slagsta (i Botkyrka kommun) som gör att man snabbt kan ta sig ut på E4:an.

Varmt välkommen att kontakta mig för mer information,

Johanna Blomster, Fastighetsmäklare
073 231 38 07


Boarea
60.3 kvm
Avgift
3 773 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-11-28

Mäklarhuset Järfälla

Denna lägenhet på Ulrika Jansdotters Väg såldes av oss 2023-11-28. Se alla våra försäljningar i Ekerö samt även på Ulrika Jansdotters Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.