Ågesta Broväg 32

Ågesta Broväg 32

Slutpris

3 000 000 kr


Farsta/Farsta strand— Farsta— Stockholm

Ågesta Broväg 32


Slutpris
3 000 000 kr

Farsta/Farsta strand— Farsta— Stockholm

Högt belägen och modern trerumslägenhet med generösa ytor. Två förråd i bostaden.

I ett trevligt hus beläget i populära Farsta strand hittar du denna lägenhet – en högt belägen och modern trerummare i fint skick med stora sällskapsytor. Här har du chansen att köpa ett hem med härlig rymd där det är lätt att trivas!
Här välkomnas vi av en yteffektiv hall, och lite längre in finner vi ett fräscht, fullutrustat arbetskök med parkettgolv. Vidare finns här ett rymligt vardagsrum med generösa sällskapsytor och naturlig plats för soffa och soffbord. Lägenheten har två sovrum och ett fint badrum som är utrustat med toalett, duschvägg, tvättmaskin, torktumlare, kommod, spegelskåp med belysning och golvvärme. Det finns en generös klädkammare och ytterligare ett litet förråd med fönster som kan nyttjas som hobbyrym.

Som medlem i Brf Ågesta broväg har du tillgång till cykelrum, en välskött innergård med grillplats och lekplats. Föreningen är stabil med god ekonomi. I månadsavgiften om 5106 kronor ingår vatten, kabel-tv basutbud, bredband och värme. Här bor du med närhet till allt man kan önska i Farsta centrum. Hökarängsbadet ligger inom bekvämt promenadavstånd och du har även nära till Farsta strand med pendeltåg, mataffär och t-bana. Ett omsorgsfullt nyproducerat bostadsområde präglat av charm.

Välkomna på visning!


Boarea
82 kvm
Avgift
5 106 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2019-06-11

Mäklarhuset Älvsjö

Denna lägenhet på Ågesta Broväg 32 såldes av oss 2019-06-11. Se alla våra försäljningar i Farsta

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.