Filipstadsbacken 62 / Farsta / STOCKHOLM

Ljus trea med lugnt läge!

Slutpris
2 610 000 kr
Boarea
67 kvm
Avgift
4 147 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 7 (Hiss finns)
Såld
2016-10-29
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Filipstadsbacken såldes av oss 2016-10-29. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Filipstadsbacken

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Farsta är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Härmed erbjuds en mycket trevlig trea med en ljus och elegant interiör samt ett lugnt vindskyddat läge. Planlösningen är genomtänkt där kök, vardagsrum och balkong är naturligt sammanhängande. Köket är modernt och elegant med bra utrustning såsom fullstor kyl och frys. Här behöver du inte ta hänsyn till grannar under dig, för det finns nämligen inga.

Föreningen är stor och välskött och läget på Filipstadsbacken innebär endast en kort promenad till pendeltåget och därifrån en kvart in till huvudstadens puls. I närheten finns även Farsta Strand med ett serviceutbud, matbutik och tunnelbanestation.

Välkommen till Filipstadsbacken 62 – din nästa adress!

Sponsrade länkar
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Tips & inspiration