Hammarögatan 26

Hammarögatan 26

Slutpris

1 920 000 kr


Farsta C— Farsta— Stockholm

Hammarögatan 26


Slutpris
1 920 000 kr

Farsta C— Farsta— Stockholm

Nyproducerad 1:a nära Farsta C med balkong i soligt söderläge!

Välkommen till ditt nya hem med perfekt läge och modern elegans! Denna nyproducerade 1:a på 34 kvm erbjuder det bästa av stadsnära livsstil och avkopplande natur. Belägen i omedelbar närhet till Farsta Centrum och en mångfald av kommunikationsmöjligheter är detta en dröm för pendlaren och livsnjutaren.

Stig in i en öppen planlösning där ljuset flödar in genom stora fönster och omfamnar varje hörn. Njut av en stor och solig balkong i söderläge som bjuder in till avkopplande stunder och vacker utsikt över grönska. Den lugna återvändsgatan och höjdläget skapar en fridfull atmosfär.

Dessutom är denna pärla fullt utrustad med moderna bekvämligheter inklusive diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare – allt för att underlätta och förgylla vardagen. En idealisk plats för den som söker det bekväma och eleganta stadsboendet med en touch av naturlig fridfullhet.

På bara 5 minuters promenad når du Farsta centrum med sitt breda utbud av mat, shopping och träningsmöjligheter. Tunnelbanan ligger bara 5 minuter bort och tågstationen i Farsta strand når du på cirka 10 minuters promenad. Kommunikationerna är utmärkta, med flera busslinjer som passerar i närheten. Inom 5 minuters gångavstånd finner du även naturen och Hökarängsbadet. I området finns flera skolor och förskolor samt en fotbollsplan och lekparker för barnens lek och aktiviteter. För de som har bil tar det bara en kort stund att nå motorvägen.

Välkommen hem!


Boarea
34 kvm
Avgift
3 888 kr/mån
Rum
1 rum
Våning
1 (Hiss finns)
Såld
2024-02-12

Mäklarhuset Hammarbyhöjden

Denna lägenhet på Hammarögatan såldes av oss 2024-02-12. Se alla våra försäljningar i Farsta samt även på Hammarögatan.

Boka värdering

Zolle Baleng

Ansvarig mäklare
Talar även engelska, arabiska, kurdiska, persiska ...+3

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.