Strindbergs Väg 1

Strindbergs Väg 1

Slutpris

2 150 000 kr


Furusund— Norrtälje

Strindbergs Väg 1


Slutpris
2 150 000 kr

Furusund— Norrtälje

Furusund - etagelägenhet vid vattnet

Välkommen till en etagelägenhet i vackra Furusund med ett ypperligt läge nära vattnet vid ångbåtsbryggan. Samtliga rum har en magnifik utsikt ut mot vattnet och båttrafiken i Furusundsleden. Här kan man bo permanent eller som fritidsboende. Till just denna lägenhet hör det till en båtplats ca 15 min promenad bort.

Det nedre etaget har öppen planlösning med hall, kök och vardagsrum med flertalet fönster och en fantastisk utsikt. Här kan du sitta och njuta och följa med båtlivet utanför. På detta plan finns även ett stort sovrum, badrum samt en klädkammare som idag nyttjas som sovkabyss. Tar man sedan den vackra trappan upp till det övre etaget så möts man av ett stort rum med en fantastiskt utsikt i Furusundledens förlängning mot Kapellskär och söder ut ner mot Yxlans fyr. Här känns det som man är en del i det som händer på vattnet utanför. Här finns också en stor klädkammare som idag utnyttjas som sovrum.

Vill man inte vara inne kan man slå sig ner på den stora balkongen mot väster och med utsikt över vattnet och bara njuta (balkongen delas med 2 andra lägenheter) eller så tar man med sig maten eller boken och går ner till föreningens uteplats nere vid vattnet och ångbåtsbryggan.

Njut av skärgården på Furusund med sina historiska vingslag eller ät en glass i gästhamnen, boka en middag med fantastisk mat på Furusunds värdshus eller sätt dig på Ålandsberget och upplev båttrafiken allt ifrån mindre båtar till stora kryssningsfartyg. Eller bara ta en promenad i ett skärgårdssamhälle som andas hav och sommar.

Furusund har ett Värdshus, en gästhamn (med enklare mat), bensinstation med livsmedel och en båtmack. Till Furusund kommer du med buss alternativt bil eller så tar du Vaxholmsbåten från Stockholm som lägger till utanför porten. Orten utgör en av våra mest traditionsrika skärgårdsorter och utgör porten till hav och skärgård.

Välkommen på visning till en lägenhet utöver det vanliga.


Boarea
82 kvm
Avgift
4 670 kr/mån
Rum
3 rum (2-4 sovrum)
Såld
2023-06-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna lägenhet på Strindbergs Väg såldes av oss 2023-06-14. Se alla våra försäljningar i Furusund samt även på Strindbergs Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.