Rapphönsvägen 3

Rapphönsvägen 3

Slutpris

1 460 000 kr


Gräddö / Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Rapphönsvägen 3


Slutpris
1 460 000 kr

Gräddö / Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Charmigt boenden med närhet till havet

Välkommen till Rapphönsvägen 3 och detta väl omhändertagna fritidshus om 50 kvm med närhet till havet.

Huset på 50 kvm har härliga ytor för socialt umgänge både inne och ute där du lätt kan samla alla dina nära och kära. Öppen planlösning i vardagsrummet som ansluter till det inglasade allrummet. Vidare i fastigheten finns ett charmigt kök med matplats för fyra, två bra sovrum som rymmer dubbelsäng samt ett äldre badrum med våtrumsmatta, handfat, förbränningstoalett samt dusch. På tomten finns ett mindre gästhus samt altan och pergola.

Från huset har du en kort promenad till områdets 25-meterspool med tillhörande klubbhus, tennisbana och fotbollsplan.

Fastigheten är idag inte ansluten till kommunalt vatten och avlopp. Området kommer att kopplas på till kommunalt vatten och avlopp under 2023-2024 vilket köparen kommer att bekosta.

Västanvik är ett av Roslagens mest populära fritidshusområden med ca 450 fastigheter. Området sköts exemplariskt och har massor av gemensamma ytor att upptäcka. I området finns många vackra promenadstråk, som tar dig runt i området men även till närliggande områden. En vacker skärgårdsnatur som varierar. En av de saker som uppskattas mest för både stora och små är den härliga 25 metersbassängen som finns vid intilliggande klubbhus. Det här är en naturlig samlingspunkt för alla och här ordnas varje år simskola för dom små. Tillsammans har man också boulebana samt tennisbana. Vill du inte bada i poolen kan du bada vid Lötaviken, där det finns anordnad strand, med badbrygga och magisk kvällssol! Det går även att bada vid den mindre insjön, Tillsmaren, som ligger några hundra meter från huset.

Området har två hamnar, en i Lötaviken som är en del av Infjärden. Den andra större hamnen ligger vid Vretaviken. Här har du möjlighet till att hyra båtplats. För aktuella priser och köstatus samt för att läsa mer om området besök vastanvik.se

I närheten av Västanvik finns det vackra naturreservatet Riddersholm med magiska promenadstråk och mängder med platser att ta med picknickkorgen till. Vid Kapellskär finns stor och härlig sandstrand, där vindsurfing är en populär aktivitet. Från Kapellskär går det även att ta en dagsutflykt med en av de stora båtarna över till Åland. Från Västanvik kan du ta dig till Gräddö, ett samhälle där du har välsorterad ICA-butik, pizzeria, café, kajakuthyrning och en välbesökt marina. I Södersvik hittar du Rådmansö Bageributik som har bröd som måste upplevas! Vid Björköörn finns restaurang och camping med havsbad. Vid Samstorpsgård finns viltsafari, restaurang och här ordnas trevliga kvällar med olika event.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
6 500 kr/år
Tomtarea
1 946 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-04-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Rapphönsvägen såldes av oss 2023-04-24. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Rapphönsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.