Andreas väg 4 / Västanvik / Gräddö / Norrtälje

Västanvik - fräscht fritidshus med högt läge

Slutpris
2 200 000 kr
Boarea
50 kvm
Driftkostnad
22 775 kr/år
Totalareal
2 117 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-14
Bostaden är såld!

Denna villa på Andreas Väg såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Andreas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västanvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Trevligt fritidshus för åretruntboende med högt läge i Västanvik. Huset har öppen planlösning med två sovrum samt badrum och har alla ytskikt har renoverats 2019 vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Huset har kommunalt vatten och avlopp. Här finns en insynsskyddad altan delvis under tak i sydväst med sol hela dagen.

Tomten har gräsmattor och berghällar kombinerat med grusgångar och mindre rabatter på ett smakfullt sätt. I övrigt är tomten naturtomt med träd och berg. På fastigheten finns också ett förråd.

En välskött fastighet med bra läge för åretruntbruk.

I Västanvik finns centrumanläggning med klubbhus, boulebana, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng och barnpool. Se samfällighetens hemsida: http://vastanvik.se/.

Till SL-buss ca 1 kilometer från huset. 7,5 kilometer till matbutik Ica-Gräddö, Vreta-Handel Tempo och lokalt bageri i Sördersvik. Till Norrtälje är det två mil. Från Kapellskär går färjetrafik över till Åland. Här finns flera badstränder i omgivningarna, populära havsbadet i Kapellskär finns sju kilometer bort. Till båthamnen är det ca en kilometer. Härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.