Andreas väg 4

Andreas väg 4

Slutpris

2 200 000 kr


Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Andreas väg 4


Slutpris
2 200 000 kr

Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Västanvik - fräscht fritidshus med högt läge

Trevligt fritidshus för åretruntboende med högt läge i Västanvik. Huset har öppen planlösning med två sovrum samt badrum och har alla ytskikt har renoverats 2019 vilket ger ett ljust och fräscht intryck. Huset har kommunalt vatten och avlopp. Här finns en insynsskyddad altan delvis under tak i sydväst med sol hela dagen.

Tomten har gräsmattor och berghällar kombinerat med grusgångar och mindre rabatter på ett smakfullt sätt. I övrigt är tomten naturtomt med träd och berg. På fastigheten finns också ett förråd.

En välskött fastighet med bra läge för åretruntbruk.

I Västanvik finns centrumanläggning med klubbhus, boulebana, tennisbana och poolområde med 25 meters bassäng och barnpool. Se samfällighetens hemsida: http://vastanvik.se/.

Till SL-buss ca 1 kilometer från huset. 7,5 kilometer till matbutik Ica-Gräddö, Vreta-Handel Tempo och lokalt bageri i Sördersvik. Till Norrtälje är det två mil. Från Kapellskär går färjetrafik över till Åland. Här finns flera badstränder i omgivningarna, populära havsbadet i Kapellskär finns sju kilometer bort. Till båthamnen är det ca en kilometer. Härifrån tar du dig ut i en fantastisk skärgård med möjlighet till både inner- och ytterskärgård där du kan hitta din egen favoritplats.


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
22 775 kr/år
Tomtarea
2 117 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-06-14

Mäklarhuset Norrtälje

Denna villa på Andreas Väg såldes av oss 2019-06-14. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Andreas Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.