Hildas väg 3 / Rådmansö - Västanvik / Gräddö / Norrtälje

Väl omhändertaget hus i populära Västanvik på solig hörntomt, nära pool, bad & båtplats!

Slutpris
1 600 000 kr
Boarea
67 kvm
Driftkostnad
21 104 kr/år
Totalareal
2 610 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-08-28
Bostaden är såld!

Denna villa på Hildas Väg såldes av oss 2019-08-28. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Hildas Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Västanvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På en fin öppen hörntomt om 2610 kvm bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm. Ett välskött vinterbonat hus som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Huset på 67 kvm fördelas på lantligt kök med matplats i vackert burspråk, vardagsrum med braskamin, två sovrum och ett duschrum med tvättmaskin samt toalett.

På baksidan utan insyn finns en underbar altan som den självklara platsen att umgås på med utegrill och rakt söderläge. På framsidan finns altan under tak som delvis glasats in, där kvällssolen strålar.

Närmast huset ligger finns förråd, verktygsbod och vidare på tomten finns ett ordentligt garage samt vedbod. En vacker uppvuxen trädgård med både ängsmark och naturtomt, flaggstång, fina perenner och grusgångar.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp (900 m), badstränder, pool och båtbryggor (2 km). Här har du nära till flera fina badställen, annars finner du omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd (2,5 km) med simskola och fantastisk kvällssol. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Alldeles utanför huset stannar SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.