Ivers väg 4 / Västanvik / Gräddö / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus

Slutpris
1 595 000 kr
Boarea
70 kvm
Driftkostnad
24 850 kr/år
Tomtarea
2 090 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2020-04-09
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Ivers Väg såldes av oss 2020-04-09. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Ivers Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Västanvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På mysig trädgårdstomt om 2090 kvm bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger ungefär 15 minuter från Norrtälje och ca en timme från centrala Stockholm. Ett vinterbonat hus som lämpar sig väl för åretruntboende eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Huset på 70 kvm fördelas på kök, vardagsrum med braskamin, många fönster ut mot altan samt tomt, matplats för 4-6 personer, tre sovrum och duschrum med mulltoa. Västanvik kommer få kommunalt vatten och avlopp läs mer på kommunens hemsida.

Lättskött syd-väst vänd tomt som vackert inramas av bergshällar mot väster.
På baksidan njuter du av grillkvällar i kvällssolen och berget skyddar skönt mot vinden.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp, badstränder, pool och båtbryggor. Här har du nära till flera fina badställen, omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd med fantastisk kvällssol. Varje sommar arrangeras populära simskolan i Västanviks poolen. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Gångavstånd finns till SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm. På cykelavstånd finns Samstorps gård där det finns djurpark , gårdsbutik, café och servering. Lite längre bort finns prisbelönta Rådmansö bageri, matbutik vid Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort eller Vreta handel. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån. Där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Området

Västanvik

Populärt område på Rådmansö där det finns mycket att upptäcka.

Bad- och båtbryggor

I området finns pool och badsjö, badstränder och båtbryggor. Här har du nära till flera fina badställen och omtyckta Åkeröbadet har simskola och fantastisk kvällssol. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

I närheten

På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Kommunikationer

SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm och stannar i närheten. Med bil tar du dig till Norrtälje på ca 15 minuter och 1 timme till Stockholm.

Läs mer

Mer information finns på Västanviks Samfällighetsförenings hemsida: www.vastanvik.se/

Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.