Nabbovägen 15

Nabbovägen 15

Slutpris

1 900 000 kr


Rådmansö - Nabbo— Gräddö— Norrtälje

Nabbovägen 15


Slutpris
1 900 000 kr

Rådmansö - Nabbo— Gräddö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus i populära Nabbo. Öppen spis, inglasat uterum, gäststuga. Nära bad & båtplats

En timme med bil från Stockholm och SL-buss hela vägen. Nära både sjö och hav! På härligt insynsskyddad sydväst vänd och solig lättskött naturtomt om 2 341 kvm, bara några hundra meter från Infjärden ligger det här Nabbovägen 15 om 3 rok. Välplanerat vinterbonat fritidshus om 66 kvm att nyttja året om som fördelas på ljus och öppen social yta med vacker öppen spis med insats, vardagsrum med öppet tak upp till nock och vackert burspråk, inglasat uterum med matplats för 4-6 personer, ordentligt kök med vedspis och köksö, två bra sovrum som går att få till tre och duschrum med toalett. I anslutning till huset finns en härlig altan i sydväst med sol hela dagen. Kommunalt vatten, samfällt avlopp beställt.

På tomten finns en fin gäststuga om ca 10 kvm som rymmer två bäddar och egen uteplats. Vidare finns en snickarbod, förråd, flaggstång, dekorativ väderkvarn och vedbod. Huvudhuset ligger fint insynsskyddat inramat av berg med en vacker uppvuxen och lättskött naturtomt. Fin inramad tomt med sydväst läge och sol hela dagen.

Nära bad, promenadvägar och vacker natur! Möjlighet till båtplats, gemensam vedeldad havsbastu i samfälligheten nere i Hummelsvik. Traditionsenligt midsommarfirande anordnas av föreningen där alla är välkomna!

En kort promenad bort finns en barnvänlig väl omhändertagen sandstrand vid Infjärden (sjö), i infjärden finns också mycket fisk för den som gillar att fiska. Havsbad, klippor, bryggor, båtplats och vedeldad bastu finns i Hummelsvik som ligger ca två kilometer bort som nås via mysig grusväg. Rådmansös egna fotbollsplan, Björkvallen ligger alldeles runt husknuten. Cykelanstånd till populära Gräddö ca 2,5 km med sin vackra skärgårdsmarina, där finns mataffär (ICA-Supermarket ombud för apotek och systembolag), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning, gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang och allsång. I Södersvik ca 6 kilometer bort finns omtyckta Rådmansöbageri, Skaparladan och Blomboden. På Rådmansö finns många nöjen som Samtorps gård med viltsafari och gårdens egna delikatessbutik. Passbåtar går från närliggande Räfsnäs ut till skärgårdsöarna Fejan med sjökorg (och camping!) och Lidö med sitt anrika värdshus.

Observera att SL-Buss går hela vägen, SL-buss 631 trafikerar närområdet. Busshållplats ca 700 meter från huset. Gemensamt kommunalt vatten och avlopp dras i området via samfällighetsföreningen. Läs mer på föreningens hemsida https://nabbo.se/NSF-Start.aspx

Varmt välkommen på visning!


Boarea
66 kvm
Driftkostnad
31 519 kr/år
Tomtarea
2 341 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-15

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på nabbovägen såldes av oss 2020-09-15. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på nabbovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.