Östernäs byväg 63

Östernäs byväg 63

Slutpris

2 120 000 kr


Rådmansö - Östernäs— Gräddö— Norrtälje

Östernäs byväg 63


Slutpris
2 120 000 kr

Rådmansö - Östernäs— Gräddö— Norrtälje

Soligt läge i attraktiva skärgårds byn Östernäs! Nära hav, badstränder & vackra Riddersholm!

Välkommen till Östernäs byväg 63, i attraktiva skärgårds byn Östernäs! En fin solig och öppen sydväst vänd trädgårdstomt med fin utsikt över äng. Nära bad, promenadvägar och vacker natur. Här omges du av vacker skärgårdsidyll med vackra gårdar, mysiga grusvägar, skogsstigar i lövskog, hästar, får och det bästa av Roslagens skärgård.

Ett charmigt fritidshus i härlig miljö på Rådmansö med närhet till havet. Huvudhuset fördelas på ett retro kök med vedkamin, vardagsrum med matplats och öppenspis, två bra sovrum, duschrum med wc. På tomten finns gästhus med 2 rok, med ett eget trinett kök och egen altan. Vidare på tomten finns carport med stort bra förråd med gjutet golv.

Lummig och rofylld trädgård med plana gräsytor där du enkelt kan ställa upp utemöblerna. Ny stor härlig altan med soligt läge, ett perfekt soldäck! En vacker trädgårdstomt med äppelträd, bärbuskar, gärdesgård, flaggstång, ekar och björkar. Här finns stora tillgängliga gräsytor för odling och lek.

Med cykel tar det bara några minuter ner och ca 15 min gångavstånd till Östernäs brygga två kilometer bort där man kan bada från klippor eller vid en liten sandstrand. Här finns också en anlagd promenadväg med fikabord och med utsikt över havet. Östernäs brygga trafikeras av Vaxholmsbolaget. Det är en populär och väldigt vacker plats att besöka.
Söker ni fler sandstränder så hoppar ni på cykeln och tar er till Naturreservatet Riddersholm tre kilometer bort för bad i yttre skärgården bara ett par minuter bort. Här finns också en glasskiosk, camping och minigolf bana. Vacker natur att promenera i på mysiga stigar och vild unik vacker flora. Kolla in Skärgårdsstiftelsen information om naturreservatet Riddersholm https://skargardsstiftelsen.se/omrade/riddersholm/
I Gräddö sju kilometer bort finns skärgårdsmarina och året runt-öppen mataffär (ICA-Supermarket), gästhamn med båtmack, glasscafé, kajakuthyrning och gemytliga Kvarnudden med hemtrevlig restaurang och allsång. I Södersvik finns omtyckta Rådmansö bageri, Skaparladan och Blomboden. På Rådmansö finns många nöjen som Samstorps gård med viltsafari och gårdsbutik. Här kan du också åka med Ålandsbåten och äta smörgårdsbord och lyssna på trubadur ute på ett soligt däck.

Avstånd från Stockholm är ca 1h med bil och ca 20 min från Norrtälje stad. SL-Buss går hela vägen, SL-buss 631 trafikerar närområdet. Busshållplats finns ca 400 meter från huset.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
29 272 kr/år
Tomtarea
2 245 kvm
Rum
3 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-05-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Östernäs byväg såldes av oss 2022-05-25. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Östernäs byväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.