Västanvik Morkullevägen 24

Västanvik Morkullevägen 24

Slutpris

2 225 000 kr


Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Västanvik Morkullevägen 24


Slutpris
2 225 000 kr

Rådmansö - Västanvik— Gräddö— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus, gäststuga & båtplats! Helt utan insyn i populära Västanvik

På vacker och högt belägen naturtomt helt utan insyn om 2218 kvm bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm.

Vinterbonat fritidshus som kan nyttjas året om eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Huset fördelas på ett trivsamt kök med matplats för 4-6 personer, vardagsrum med braskamin och utgång till stort inglasat uterum med fin eftermiddags-kvällssol, två sovrum och duschrum med wc och tvättmaskin.

Lättskött syd-väst vänd tomt som vackert inramas av bergshällar, gråmossa, martallar och ljung. På altan som ligger i soligt söderläge njuter du av den fina utsikten över trädgård och det skyddade läget.
Vidare på tomten finns en fin gäststuga om ca 10 kvm, två bra förråd, jordkällare och flaggstång.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp 900 meter, badstränder, pool och båtbryggor 1,5 kilometer. Här har du nära till flera fina badställen, omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd 2,5 km med fantastisk kvällssol. Varje sommar arrangeras populär simskola i Västanviks poolen och under sommaren har även sommarkiosken öppet. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Bara 1,5 kilometer bort finns SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.


Boarea
68 kvm
Driftkostnad
14 079 kr/år
Tomtarea
2 218 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-11-25

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Västanvik Morkullevägen såldes av oss 2020-11-25. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Västanvik Morkullevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.