Västanvik Morkullevägen 24 / Rådmansö - Västanvik / Gräddö / Norrtälje

Vinterbonat fritidshus, gäststuga & båtplats! Helt utan insyn i populära Västanvik

Slutpris
2 225 000 kr
Boarea
68 kvm
Driftkostnad
14 079 kr/år
Tomtarea
2 218 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-11-25
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Västanvik Morkullevägen såldes av oss 2020-11-25. Se alla våra försäljningar i Gräddö samt även på Västanvik Morkullevägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Rådmansö - Västanvik är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På vacker och högt belägen naturtomt helt utan insyn om 2218 kvm bor ni i populära Västanvik med gångavstånd till badplatser, båthamnar, pool och tennisbana. Fastigheten ligger bara 15 minuter från stadskärnan och 1 timme från centrala Stockholm.

Vinterbonat fritidshus som kan nyttjas året om eller bara att tillbringa somrar, högtider och helger i. Huset fördelas på ett trivsamt kök med matplats för 4-6 personer, vardagsrum med braskamin och utgång till stort inglasat uterum med fin eftermiddags-kvällssol, två sovrum och duschrum med wc och tvättmaskin.

Lättskött syd-väst vänd tomt som vackert inramas av bergshällar, gråmossa, martallar och ljung. På altan som ligger i soligt söderläge njuter du av den fina utsikten över trädgård och det skyddade läget.
Vidare på tomten finns en fin gäststuga om ca 10 kvm, två bra förråd, jordkällare och flaggstång.

Från huset är det en kort promenad till närmsta dopp 900 meter, badstränder, pool och båtbryggor 1,5 kilometer. Här har du nära till flera fina badställen, omtyckta Åkeröbadet på promenadavstånd 2,5 km med fantastisk kvällssol. Varje sommar arrangeras populär simskola i Västanviks poolen och under sommaren har även sommarkiosken öppet. Med egen båt kommer du snabbt ut i vår finaste skärgård och kan hitta många fina badklippor.

Bara 1,5 kilometer bort finns SL-buss som tar dig till Norrtälje och vidare mot Stockholm därifrån. På cykelavstånd finns prisbelönta Rådmansöbageri, matbutik vid Vreta handel eller Ica-Gräddö ca 9 kilometer bort. Härifrån har du nära till vacker natur, Riddersholm naturreservat ligger inte allt för långt ifrån, där hittar du fina promenadstigar och en enastående natur. Från Kapellskär går också Ålandsbåten och passbåtar ut till skärgårdsöarna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.