Ryssuddsvägen 12

Ryssuddsvägen 12

Slutpris

2 450 000 kr


Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Ryssuddsvägen 12


Slutpris
2 450 000 kr

Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Fritidshus i havsnära läge

I ett havsnära läge med en liten stig från tomten till den natursköna stranden vid Fjällboholmar ligger detta charmiga fritidshus om 58 kvm med gästhus om 10 kvm samt uthus på en lättskött naturtomt om 2 241 kvm.

Huset har två sovrum , badrum med förbränningstoalett samt kök och vardagsrum i öppen plan med utgång till altanen i helt insynsskyddat och soligt västerläge. Här finns även en friggebod som är inredd som gäststuga och ett mindre uthus.

Den härliga, havsnära tomten ligger lugnt belägen långt in på återvändsgata utan trafik och med en fin ordnad stig som ansluter direkt ner till den fina stranden vid Fjällboholmar bara ca 250 m bort. Tomten har en del plan gräsmatta för lek och spel, en liten köksträdgård, ordnad uppfart för två till fyra bilar samt en del lättskött naturtomt med gles tallskog.

Läget är bland de bästa i området med bara en enkel promenad till stranden, klipporna och den fina gemensamhetsanläggningen med tennisbanor, fotbollsplan, lekplats, bastu, dusch, toalett och tvättstuga. Här bor man enkelt och bekvämt i ett välskött och välordnat område med midsommarfirande och andra aktiviteter.

Välkommen till Fjällboholmar.


Boarea
58 kvm
Driftkostnad
13 371 kr/år
Tomtarea
2 241 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-07-29

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Ryssuddsvägen såldes av oss 2020-07-29. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Ryssuddsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.