Mobackens väg 33

Mobackens väg 33

Slutpris

2 350 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Mobackens väg 33


Slutpris
2 350 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Toppen fräscht fritidshus, pool och båthamn i området

Välkommen till detta mysiga fritidshus om 53 kvm som genomgående håller en hög standard. Huset är beläget på en stor lättskött naturtomt om 2 311 kvm med endast en granne.

Här har ni ett enkelt och bekvämt fritidsboende, perfekt för dig som söker något lättskött. Huset har genomgående renoverats med nytt kök och nya ytskick. Här finns hall, badrum, kök med matplats, två rymliga sovrum och ett fint vardagsrum med stora fönster, utgång till altan och en vacker braskamin. De ttvå altanerna, en delvis under tak och altanen på baksidan har ett mycket insynsskyddat läge. Här finns också en fint inredd gäststuga med bastu.
Den stora trädgårdstomten gränsar mot allmänning vilket ger en avskild och privat känsla. Här finns vackra berg i dagen, glesa lövträd och gräsytor för lek och spel. Från tomten når man enkelt föreningens populära poolområde och den gemensamma båthamnen med en liten strand. Möjlighet till båtplats finns!

Mobacken ligger perfekt beläget ca fyra kilometer före sommaridyllen Grisslehamn dit man enkelt cyklar på små grusvägar. I Grisslehamn finns sommar caféer, restauranger, hotell med spa, matbutik, fiskehamn m.m. Närhet även till Älmsta som har ett större utbud av restauranger, affärer och butiker även vintertid.


Boarea
53 kvm
Driftkostnad
18 841 kr/år
Tomtarea
2 311 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-11

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Mobackens väg såldes av oss 2021-03-11. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Mobackens väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.