Lillsjön 13 & 15

Lillsjön 13 & 15

Slutpris

2 000 000 kr


Centrala Grisslehamn— Grisslehamn— Norrtälje

Lillsjön 13 & 15


Slutpris
2 000 000 kr

Centrala Grisslehamn— Grisslehamn— Norrtälje

Sällanskådad chans!

Nytt pris och ny visning! Drömmer du om en hemtrevlig stuga vid en sjö med gångavstånd till havet, vacker natur och en sommaridyll?
Nu finns det möjlighet att uppfylla den drömmen genom att förvärva dessa två vackert belägna fastigheter som upplevs och drivs som en i hjärtat av Grisslehamn.


Lillsjön 13 - Hemtrevlig stuga i lantligstil om ca 63m² placerad på ett berg med högt och fint läge med sjöutsikt.
Stugan vars äldre del är en enkelstuga från 1800-talet vars historia som skapar den perfekta sommarstugekänslan som breda och vackra golvtiljor som även återspeglas i taket, kakelugn och vedspis. 2-3 sovrum som tillsammans med gästhuset ger plats för såväl familj som gäster. Vardagsrum och matsal upplevs som luftiga rum med fint ljusinsläpp från flera väderstreck. Köket är litet men funktionellt och badrummet inrymmer både dusch och tvättmaskin. Den stora altanen är perfekt placerad på berget och gör att du kan fånga solen större delen av dagen. Härifrån kan du vila ögonen på den lilla fågelrika sjön Lillsjön. Kommunalt VA, parkeringsplats vid infarten till fastigheterna. Huset kan nyttjas som permanentboende.


Missa inte drönarfilmen!

Promenad på 5 minuter tar dig till du Grisslehamns centrum med levande fiskehamn, med omtyckt ICA butik och ett antal trevliga sommarrestauranger. Vid norra hamnen ligger såväl Ångbåtsbryggans restaurang, samt den välkända Grisslehamns Marina med båthamn, restaurang, saluhall samt förstklassig minigolfbana. På denna sida av Grisslehamn njuter man av vacker solnedgång från bryggorna. Ovanför Fiskehamnen och färjeläget tronar Hotell Havsbaden med härlig SPA-avdelning och omtyckt restaurang med oslagbar utsikt över Ålands hav. Från hamnen går färja till Åland 2-3 gånger per dag och på ca två timmar når du den populära sommarön Åland. Sist men inte minst finner du i Grisslehamn Albert Engströmsgården som nu är museum och på vars gård Café Kalaset bjuder på godsaker. Vandrar du sedan ut till Albert ateljé, som tronar på klippudden, så finner du där en underbar sandstrand, dit du även tar dig genom en kort skogspromenad från fastigheten, och som ger dig möjlighet till såväl solbad som att ta sig ett morgondopp i havet innan frukosten intas. Rikligt med aktiviteter för familjen finns att utforska. Den lokala föreningen GSK anordnar aktiviteter för både barn och vuxna. Vid Grisslehamnsmedborgarhus finns det både fotbollsplan och utegym. Tennis- och padelbana finns på bekvämt avstånd. Minigolf vid marinan och chokladbutik vidare ut på Singö. Omåttliga fina naturstråk för långa skogspromenader i närhet till fastigheterna.


Allmänna kommunikationer finns lättillgängligt via buss (SL) som stannar vid hållplats Grisslehamn kapell, ca 200 meter från fastigheten. Resa från Grisslehamn till Älmsta busstation tar cirka 20 minuter, därifrån tar det cirka 30 minuter in till Norrtälje. Från Norrtälje via dubbeldäckaren till Danderyds Sjukhus tar det cirka 50 minuter.

Kommunen har i övrigt att erbjuda vacker natur med bevarade reservat runt om i kommunen. Roslagsleden som har sin början i Grisslehamn och slut i Danderyd. Skärgårdsliv med god access till Roslagens skärgård som tar dig ända upp till Öregrund och vidare. Det finns stort föreningsliv och flertalet aktivitet som passar allas intresse!


Hjärtligt välkommen på visning!


Boarea
63 kvm
Driftkostnad
31 143 kr/år
Tomtarea
500 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2022-04-26

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Lillsjön såldes av oss 2022-04-26. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Lillsjön.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.