Björnvägen 23

Björnvägen 23

Slutpris

2 550 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Björnvägen 23


Slutpris
2 550 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat fritidshus med WC

Välkommen till detta mycket välskötta, vinterbonade fritidshus om 58 kvm med stora fina altandäck som sammanbinder med gästhus om 25 kvm på en stor, öppen men helt insynsskyddad trädgårdstomt om 3321 kvm.

Det helt optimalt planerade huset har tre bra sovrum varav de två större rymmer dubbelsäng, här finns även ett badrum med dusch, handfat, tvättmaskin och vattentoalett. I husets hjärta ligger det fräscha välutrustade köket och vardagsrummet i öppen planlösning med utgångar till det härliga altandäcket åt två håll. Den stora altanen sträcker sig runt huset på tre sidor och sammanbinder huset med gästhuset på ett mycket fint sätt. Här hittar du alltid det perfekta stället oavsett tid på dan eller väder, då det finns alla sollägen, en del under tak och en motordriven markis som skuggar när solen blir för stark. Gästhuset om 25 kvm innehåller ett vardagsrum/kök med spis, kyl och ho samt ett stort sovrum. Från båda rummen når man altanen under tak genom glasade altandörrar. Under huset finns en fullstor källare om ca 58 kvm med plats för bil, hobby eller annat viktigt.

Den fantastiska öppna och insynsskyddade tomten består av stora gräsytor i söder för lek och spel, äppelträd, körsbär, hallon samt några lättskötta planteringar. Läget längst in på återvändsgata gör att man är helt för sig själv här och möjlighet finns även att förvärva den tomma granntomten till en låg kostnad. 3 olika badplatser och möjlighet till båtplats finns inom enkelt cykelavstånd liksom allt som sommaridyllen Grisslehamn har att erbjuda, restauranger, affärer, tennis och seglarskola, fiskehamn och spa.


Boarea/biarea
58/58 kvm
Driftkostnad
19 840 kr/år
Tomtarea
3 321 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2017-08-16

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Björnvägen såldes av oss 2017-08-16. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Björnvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.