Böljas väg 9

Böljas väg 9


Grisslehamn— Norrtälje

Böljas väg 9



Grisslehamn— Norrtälje

Centralt i Grisslehamn

Välkommen till denna centralt belägna tomt om 1826 kvm i Grisslehamn. Mycket plan, fin och lättbyggd tomt där bygglov finns för Fritidshus om ca 150 kvm som kan ändras till önskat boende. Tomten är detaljplanerad för villa/fritidshus i ett plan med byggnadsyta upp till max 1/8 av tomtens yta. Kommunalt vatten och avlopp samt fiber finns vid tomtgräns. Från tomten är det ca 350 m till fiskehamnen, tennisbanorna, paddelbanan och Havsbadens spahotell. Ca 400m till ICA Nära, bagarboden, glasscafét mm. samt ca 500m till Gästhamnen med marina, restaurang, seglarskola mm.

Grisslehamn är en skärgårdsidyll som levt upp lite extra de senaste åren efter att Havsbadens Spahotell utökat sin verksamhet till att bli ett av landets främsta spa destinationer. Från Grisslehamn år även båtarna till Eckerö , Åland som är ett populärt utflyktsmål. Här finns åretruntöppen ICA nära, bensinmack, flera restauranger, fiskaffärer, marina, camping, glasskiosker, fiskaffärer mm. Kort sagt här finns allt man önskar av ett bekymmersfritt och härligt sommarboende!

Välkommen!!!


Tomtarea
1 826 kvm
Upplåtelseform
Äganderätt
Fastigh.bet
NORRTÄLJE GRISSLEHAMN 2:29
Såld
2021-02-17

Mäklarhuset Norrtälje

Denna tomt på Böljas väg såldes av oss 2021-02-17. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Böljas väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.