Byholmavägen 85 / Byholma / Grisslehamn / Norrtälje

Byholma - högt och bra läge

Slutpris
2 025 000 kr
Boarea/biarea
54/4 kvm
Driftkostnad
15 000 kr/år
Tomtarea
2 279 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2019-02-03
Bostaden är såld!

Denna villa på Byholmavägen såldes av oss 2019-02-03. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Byholmavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Byholma är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Med högt och bra läge ett stenkast från havet ligger detta fritidshus. Hus med tre sovrum och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, här är takhöjden upp till nock vilket ger en rymd och luftighet till huset. Altan under tak i söder.

Tomten ligger högt och sluttar mot söder. Större delen är naturtomt med träd och en del buskar. På framsidan av huset finns gräsmatta.

På fastigheten finns även ett gästhus, ett förråd som även inrymmer ett utedass samt ytterligare ett förråd.

Till bad i havet ca 200 m här finns goda möjligheter att få tillgång till båtplats.

På gammaldags grusväg nås charmiga Grisslehamns by även till fots eller per cykel (ca 2km). I byn finns bla mataffär, två fiskaffärer, café och flera restauranger. Edblads inredningsaffär. Här finns även hotell Havsbaden med bla Skandinaviens största spa och flera restauranger.

Albert Engströms hem, museum och ateljén på havsklipporna och livaktiga Engström-Sällskapet bidrar till fiskebyns genuina kultur.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.