Fjällbostrandsvägen 27

Fjällbostrandsvägen 27

Slutpris

3 385 000 kr


Grisslehamn— Norrtälje

Fjällbostrandsvägen 27


Slutpris
3 385 000 kr

Grisslehamn— Norrtälje

Havsnära vid fint havsbad

Välkommen till detta välvårdade och vinterbonade fritidshus om 80 kvm med ljusa och fräscha ytskikt på en stor välskött trädgårdstomt om 2228 kvm i fint havsnära läge bara ca 400 m från klipporna och den fina stranden vid Kvarnsand.

Huset har en fin planlösning med ett stort och ett mindre sovrum med ljusa och fräscha ytskikt, stort vardagsrum med braskamin och utgång till altanen under tak samt kök i öppen planlösning. Här finns även ett badrum från 2002 med dusch, handfat och separett toalett. En stor härligt solig altan, delvis under tak omsluter huset i söder och väster. På tomten finns även ett stort härligt, nybyggt altandäck med insynsskydd samt två gästhus om ca 10 och 15 kvm där den senare även innehåller ett förråd. Huset är anslutet till fiber bredband.

Den stora fina tomten har en vackert böljande gräsmatta för lek och spel med en del berg i dagen, planteringar och prydnadsbuskar. Bakom huset finns en del naturtomt med blåbär och lingon. Från tomten når man enkelt klipporna vid havet eller det fina och populära Kvarnsandsbadet med långgrund sandstrand och härliga sanddynor. Inom cykelavstånd (ca 3 km) finns sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, cafeer, mataffär, fiskaffärer, tennisbanor, seglarskola, SPA hotell och Ålandsbåt.

Välkommen till Fjällbostrand


Boarea
80 kvm
Driftkostnad
19 450 kr/år
Tomtarea
2 228 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-03-04

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fjällbostrandsvägen såldes av oss 2021-03-04. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Fjällbostrandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.