Fjällbostrandsvägen 22

Fjällbostrandsvägen 22

Slutpris

2 550 000 kr


Fjällbostrand Väddö— Grisslehamn— Norrtälje

Fjällbostrandsvägen 22


Slutpris
2 550 000 kr

Fjällbostrand Väddö— Grisslehamn— Norrtälje

Modernt, vinterbonat & vattentoalett

Välkommen till detta nyrenoverade och vinterbonade fritidshus om 50 kvm på en öppen och solig naturtomt om 2 292 kvm med fin anslutning via en promenadstig till det fantastiskt fina havsbadet bara 550 m bort.

Huset har de senaste fem åren moderniserats med bland annat åretruntvatten, luftvärmepump, bredband via fiber, nytt badrum med vattentoalett och nya moderna ytskikt. Här bjuds man på en optimal planlösning med badrum, två bra sovrum och vardagsrum/kök i öppen planlösning. Här är det genomgående ljusa fräscha ytskikt, braskamin i vardagsrummet, stora glaspartier samt utgång till den stora soliga altanen i perfekt sydvästläge.

Den öppna och soliga tomten ligger avskilt med endast en granne och har vackra släta berg i dagen, lättskötta planteringar och massor av blåbär och lingon. På tomten finns även en rejäl gäststuga om ca 15 kvm med isolering, el och moderna ytskikt samt ett enklare trädgårdsförråd om ca 10 kvm.

Från tomten når man enkelt den magiskt vackra sandstranden vid kvarnsand, via en stig som börjar vid tomten. Drygt 2 km bort ligger sommaridyllen Grisslehamn med restauranger, mataffärer, fiskehamn, padel/tennisbanor, seglarskola m.m. Här bor ni lugnt och bekvämt i ett modernt vinterbonat hus med fin närhet till strand och sommaridyllen Grisslehamn.

Välkommen på visning


Boarea
50 kvm
Driftkostnad
22 500 kr/år
Tomtarea
2 292 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2022-08-03

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Fjällbostrandsvägen såldes av oss 2022-08-03. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Fjällbostrandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.