Gamla landsvägen 163

Gamla landsvägen 163

Slutpris

2 120 000 kr


Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Gamla landsvägen 163


Slutpris
2 120 000 kr

Tomta— Grisslehamn— Norrtälje

Sommardröm från 30-talet

Välkommen till denna vackra sommardröm från 1939 om 84 kvm på en fin välskött och uppvuxen trädgårdstomt om 1040 kvm med plana gräsytor för lek och spel, bär och prydnadsbuskar.

Det fina huset som ursprungligen var ett permanenthus och nu nyttjas som fritidshus året runt har gamla detaljer bevarade och en härlig känsla med massor av kärlek i väggarna. Här ryms hall, badrum med vattentoalett, kök med rejäl matplats, matrum och ett nybyggt vardagsrum med utgång till altan på entreplanet. På övre plan hittar vi en hall med utgång till balkong och strålande utsikt samt två stora sovrum. Huset har underhållits löpande och har de senaste åren byggts till med ett rum med stora glaspartier och utgång till den stora soliga altanen. 2019 anlades ett nytt godkänt avlopp för vattentoalett på fastigheten.

Den fina välvårdade tomten ligger i ett perfekt soligt söderläge och har en plan gräsmatta framför huset för lek och spel. Här finns också en fin uppvuxen trädgård med bär och prydnadsbuskar stora uppvuxna fruktträd. I trädgården finns ett fint gammalt uthus ed vidbyggt ved/cykelförråd samt en gäststuga om ca 10 kvm från 1992. bak på tomten ligger ett vackert slätt utkiksberg med milsvid utsikt och en viss sjöglimt mot väddöviken.

Från huset är det drygt 2 km till centrala Grisslehamn där det finns åretruntöppen ICA butik, bensinmack, restauranger, fiskaffärer, tennisbanor, seglarskola, SPA hotell och Ålandsbåt. Grisslehamn är en riktig sommaridyll! Ca 50 m från huset stannar SL-buss 637 som går till Norrtälje och Stockholm. Ca 800 m till Väddöviken där det finns möjlighet till både bad och båtplats.

Välkommen!


Boarea
84 kvm
Driftkostnad
10 825 kr/år
Tomtarea
1 040 kvm
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2020-09-24

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Gamla Landsvägen såldes av oss 2020-09-24. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Gamla Landsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.