Jungfrustigen 2

Jungfrustigen 2

Slutpris

3 970 000 kr


Byholma— Grisslehamn— Norrtälje

Jungfrustigen 2


Slutpris
3 970 000 kr

Byholma— Grisslehamn— Norrtälje

Sjöutsikt och fint läge

Välkommen till detta välplanerade hus om 76 kvm med gästhus om 20 kvm som sammanbinds på ett fint sätt med altandäck under tak på en lugnt belägen trädgårdstomt om 1915 kvm med havsutsikt längst in på återvändsgata.

Huset är verkligen optimalt planerat med två bra sovrum och ett stort vardagsrum i öppen plan mot köket. Här dominerar den stora, vackra, murade öppna spisen rummet som även har taket öppet till nock och vacker havsutsikt genom fönstren i öster. Det praktiska barköket har utgång till trädgården genom glasad altandörr och en fin matplats för fyra till sex personer framför fönstret med sjöglimt. Här finns även badrum med dusch, handfat och vattentoalett. Sammanbundet med huset genom den stora altanen delvis under tak i soligt söder och västerläge ligger gästhuset. Gästhuset har ett gästrum samt badrum med dusch handfat och bastu.

Den fina tomten ligger lugnt belägen längst in på återvändsgata och har en vacker havsutsikt över Bromskärsviken bara 50 meter bort. Här är det stora plana gräsytor för lek och spel, lättskötta planteringar och vackra uppväxta prydnadsbuskar. På tomten finns även en friggebod om ca 10 kvm som kan användas som förråd eller inredas till ytterligare ett gästhus. I samfälligheten finns bad och båtplats ca 450 m från huset.

Jungfrustigen ligger vackert belägen straxt norr om sommaridyllen Grisslehamn som erbjuder åretruntöppen ICA butik, flera restauranger, cafe, fiskaffär, tennisbana, badelbana, seglarskola m.m. Härifrån går även båtarna till Åland dit man kan ta en dagsutflykt. Ca 500 m från huset stannar SL-buss 637 mot Stockholm/Norrtälje. I området finns även en laxodling där man kan köpa färsk lax och.... en chokladfabrik.

Välkommen på visning


Boarea/biarea
76/20 kvm
Driftkostnad
8 700 kr/år
Tomtarea
1 915 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2021-04-08

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Jungfrustigen såldes av oss 2021-04-08. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Jungfrustigen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.