Södersvedsvägen 27

Södersvedsvägen 27

Slutpris

1 900 000 kr


Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Södersvedsvägen 27


Slutpris
1 900 000 kr

Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Nära tennisbanor och strand

Välkommen till detta älskade fritidshus om 74 kvm med stort härligt altandäck i soligt syd/västläge på en insynsskyddad trädgårdstomt om 1987 kvm lugnt beläget på återvändsgata.

Här välkomnas vi av en ljus hall som leder vidare in i det stora nyrenoverade köket med rejäl matplats med utsikt över tomten. Här finns även vardagsrum med braskamin, två bra sovrum, badrum och toalett med Cinderella förbränningstoa. Framför huset breder ett stort trädäck ut sig som vackert passats in mellan släta bergknallar i soligt söder/västerläge.

Tomten bjuder på gräsytor med vackra blommande buskar, en del berg i dagen och fina uteplatser i öster, söder och väster. Här finns en välordnad gäststuga om ca 32 kvm med stort allrum med pentry, och sovrum med separat utgång till trädgården. Bakom huset finner vi även en snickarbod om ca 10 kvm med pumphus för den egna borrade brunnen.

Fjällboholmar bjuder på en välfungerande föreningsanläggning med bastu, dusch, toalett, tvättstuga, lekplats, tennisbanor, fotbollsplan m.m. Här finns även en vacker långgrund sandstrand, sjösättningsramp och fina promenadvägar längs havet. Från tomten når man enkelt Grisslehamn (ca 5,5 km) via roslagsleden eller kustvägen, där finns åretruntöppen ICA, flera restauranger, fiskaffär, padelbanor, seglarskola, spa hotell och Ålandsbåt.

OBS! Älmstabron är avstängd för reparation 21/8-11/9, så välj annan väg till visningen.

Välkommen på visning!


Boarea
74 kvm
Driftkostnad
21 437 kr/år
Tomtarea
1 987 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2023-09-07

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Södersvedsvägen såldes av oss 2023-09-07. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Södersvedsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.