Stenmalsvägen 5

Stenmalsvägen 5

Slutpris

2 420 000 kr


Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Stenmalsvägen 5


Slutpris
2 420 000 kr

Fjällboholmar— Grisslehamn— Norrtälje

Vinterbonat med vattentoalett vid havet

Välkommen till detta fina vinterbonade fritidshus om 67 kvm med vattentoalett och rejält gästhus på en välvårdad trädgårdstomt om 2216 kvm bara ett stenkast från Ålandshav och en fin havsstrand.

Huset har välutrustat arbetskök och matplats för fyra till sex personer i öppen plan mot vardagsrummet med braskamin och stora fönster i söder och väster med utgång till uterum och altan. Här finns två bra sovrum där det ena rymmer dubbelsäng och det andra enkelsäng/våningssäng. Badrummet har dusch handfat och vattentoalett. På tomten finns även en rejäl gäststuga om ca 40 kvm med kök/vardagsrum, två sovrum och badrum. Här finns också ett uthus med snickarbod och förråd.

Den stora och plana trädgårdstomten bjuder på fina gräsytor för lek och spel, vackra blommande buskar, rosor, rhododendron, pioner, välskötta planteringar och ett litet trädgårdsland för den odlingssugne. Här finns en stor friliggande uteplats med grill/utekök under tak och en skyddad solig altan vid huset i soligt sydvästläge.

Läget är det bästa möjliga i området med bara en enkel promenad till stranden, klipporna och den fina gemensamhetsanläggningen med tennisbanor, fotbollsplan, lekplats, bastu, dusch, toalett och tvättstuga. Här bor man enkelt och bekvämt nära havet i ett välskött och välordnat område med midsommarfirande och andra aktiviteter.

Välkommen till Fjällboholmar.


Boarea
67 kvm
Driftkostnad
22 472 kr/år
Tomtarea
2 216 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2020-04-01

Mäklarhuset Norrtälje

Denna fritidshus på Stenmalsvägen såldes av oss 2020-04-01. Se alla våra försäljningar i Grisslehamn samt även på Stenmalsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.