Hanna Rydhs Gata 34

Hanna Rydhs Gata 34

Slutpris

3 400 000 kr


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Hanna Rydhs Gata 34


Slutpris
3 400 000 kr

Fruängen— Hägersten— Stockholm

Välkommen till Hanna Rydhs gata 34, där du finner denna fantastiska, renoverade 3:a på 73,5 kvm som är redo att bli ditt nya hem. Belägen på andra våningen av tre i bostadsrättsföreningen Långpannan erbjuder denna bostad en harmonisk atmosfär med fina ytskikt och en elegant design. Det lyxiga badrummet är utrustat med ett avkopplande bubbelbadkar, perfekt för att njuta av lugna stunder och skapa din egen oas. Lägenhetens båda sovrum är rymliga och breda sängar får plats.

En av de mest tilltalande funktionerna i denna bostad är den generösa inglasade balkongen som vetter mot sydöst. Här kan du njuta av morgonsolen med en kopp kaffe eller skapa en trevlig utomhusmiljö där du kan umgås med vänner och familj. Med ett stort utrymme att inreda efter eget tycke och smak kan du skapa din egen privata oas medan du njuter av den friska luften.

Fruängen en eftertraktad stadsdel som erbjuder en perfekt kombination av bekvämlighet och lugn. Med utmärkta kommunikationer är det enkelt att ta sig runt i Stockholm och utforska allt som staden har att erbjuda. Tunnelbanestationen i Fruängen ligger inom bekvämt gångavstånd, vilket ger dig en snabb och smidig resa till stadens centrum och andra delar av Stockholm.

Förutom närheten till kommunikationer har Fruängen även ett levande centrum där du hittar allt du behöver för din vardag. Det finns ett brett utbud av butiker och serviceinrättningar som gör det bekvämt att handla och ta hand om dina ärenden. Dessutom finns det ett flertal restauranger och kaféer där du kan njuta av en god måltid eller ta en fika med vänner och familj. Eller varför inte passa på att njuta av god måltid på omtyckta Långbro värdshus?

Nära Fruängen ligger även Långbro Park, ett grönt och vackert område som erbjuder en fristad från stadens puls. Här kan du ta promenader, jogga eller bara koppla av i den vackra naturen. Parken har även utmärkta faciliteter för picknick och en vilostund på nån av bänkarna vid dammen, detta ger dig möjligheten att njuta av utomhuslivet under sommarhalvåret.

Sammanfattningsvis erbjuder denna nyrenoverade 3:a på Hanna Rydhs gata 34 en elegant och bekväm livsstil med fina ytskikt och ett lyxigt badrum. Den stora inglasade balkongen ger dig möjlighet att njuta av solen och frisk luft året runt. Med närhet till Fruängens kommunikationer, centrum och Långbro Park får du både bekvämlighet och avkoppling precis utanför din dörr. Missa inte chansen att göra denna bostad till ditt nya drömhem i en av Stockholms mest attraktiva stadsdelar!

Välkommen på visning!


Boarea
73.5 kvm
Avgift
4 616 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-07-19

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Hanna Rydhs Gata såldes av oss 2023-07-19. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Hanna Rydhs Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.