Elin Wägners Gata 21,3 tr / Fruängen / Hägersten / STOCKHOLM

Slutpris
3 350 000 kr
Boarea
71 kvm
Avgift
4 863 kr/mån
Rum
4 rum (3 sovrum)
Våning
3 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-07-22
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata såldes av oss 2019-07-22. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elin Wägners Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Ljus och trivsam fyra med mycket charm högst upp i huset i insynsskyddat, oslagbart läge på Fruängens högsta punkt. Här är hänförande utsikt över Älvsjö och vackra Långbro Park och i andra riktningen vy mot Globen. Lägenheten är smart planerad med kök med vita luckor och massiv ekbänkskiva, fullt maskinellt utrustat med delvis nyare vitvaror, modernt stambytt badrum och två sovrum som båda rymmer dubbelsäng samt ett litet sovrum med plats för enkelsäng. Vardagsrum med solig balkong i sydväst med sol så gott som hela dagen i fritt, högt, tyst och ostört läge. Här kan du njuta tills solen går ner över horisonten. Bostaden har mycket gott om garderober, persienner i alla fönster samt säkerhetsdörr. Populär och välskött förening med mycket trevlig innergård där det bl.a finns fyra lekplatser, boulebana och fyra grillplatser. Här finns även garage, parkeringsplatser, flera tvättstugor, samt nybyggt gästrum, festlokal och bastu. Ca fem minuters promenad till tunnelbanan och centrum.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.