Elin Wägners Gata 9

Elin Wägners Gata 9


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Elin Wägners Gata 9Fruängen— Hägersten— Stockholm

Insynsskyddad gavel 3:A med solig balkong i mycket populär förening

Ljus och superfin insynsskyddad gavel 3:a med lättillgängligt läge bara en halvtrappa upp i huset på entrésidan men ändå två våningar upp från balkongsidan. Bostaden är omsorgsfullt renoverad med fin finish och påkostade materialval. Luftig planlösning med fönster i tre väderstreck, inbäddad i grönska och med balkong med strålande sol större delen av dagen. Här finns hall med entrédel med parkettgolv, säkerhetsdörr och skjutdörrsgarderob med spegel, modernt och stilfullt kök i vitt, fullutrustat med rostfria vitvaror, stort vardagsrum med fönster i två väderstreck, lyxigt badrum i vitt och svart samt två rymliga sovrum varav det ena har en hel garderobsvägg. Lägenheten har genomgående ekparkettgolv, ljusa väggar i vitt & blått och nyrenoverade fönster med persienner. Smakfull bostad med tyst och lugnt läge och minimal insyn. Ljus och fin som passar utmärkt för både barnfamiljen och seniorparet.

Populär, familjär och mycket välskött större förening med alla stora renoveringar samt bergvärmeinstallation bakom sig, Föreningen har nyligen installerat solceller på taket som förväntas dra ner medlemmarnas elkostnader avsevärt. Föreningen är uppskattad för sin mycket fina innergård med prunkande blomsterprakt, grillplatser, lekplatser och boulebana. Inom föreningen finns även bekvämligheter såsom garage och parkeringsplatser, grovsoprum och källsortering, tvättstugor samt festlokal, övernattningslägenhet och bastu. Läget är perfekt och härifrån är det nära till Långbroparken, Fruängens centrum och populära parkleken "Vippan".

Välkommen hem!


Boarea
67 kvm
Avgift
4 158 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-17

Mäklarhuset Älvsjö/Hägersten

Denna lägenhet på Elin Wägners Gata såldes av oss 2023-11-17. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Elin Wägners Gata.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad