Ellen Fries Gata 13 / Fruängen / Hägersten / Stockholm

Fint renoverad familje-4:a

Slutpris
4 050 000 kr
Boarea
99 kvm
Avgift
5 821 kr/mån
Rum
4 rum (3-4 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-12
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Ellen Fries Gata såldes av oss 2019-10-12. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Ellen Fries Gata

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Fruängen är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Renoverad, generös och välplanerad familje-4:a belägen vid "bästa och barnvänligaste" innergården i Fruängen. För ca 3 år sedan byttes hela köket ut, planlösningen ändrades till en mer öppen dito och i resten av lägenheten fick sig ytskikten en ansiktslyftning. I lägenheten på Ellen Fries gata bor du med fina sällskapsytor och tre sovrum i mycket bra storlekar. Badrum med badkar, tvättmaskin och fönster samt ett separat wc-rum. Bra förvaring i två rymliga klädkammare. Härifrån är det nära parkleken Vippan och på kortare promenadavstånd ligger Fruängens C med affärer, T-bana och bussar. Lägenheten är perfekt för barnfamiljen bara 1/2-trappa upp och med bra uppsikt över innergårdens lekplats. Sannolikt passar lägenhet även bra för den som är lite äldre och inte vill alltför många trappor att gå i. Förening med god ekonomi och bra framförhållning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.