Ellen Keys Gata 69

Ellen Keys Gata 69


Fruängen— Hägersten— Stockholm

Ellen Keys Gata 69Fruängen— Hägersten— Stockholm

Centrumnära gavel-2:a med söderbalkong!

Med ett riktigt superläge i Fruängen bor du här i en mycket välplanerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck. Balkongen ligger med lugnt söderläge in mot den grönskande innergården. Själva lägenheten består av ett ljust och rymligt vardagsrum med utgång till balkong i soligt söderläge. Det tidstypiska köket är i uppfräschat originalskick och har ett litet fönster mot norr ovan diskbänken. Här finner du även en matplats invid fönster med plats för 4-5 personer. Sovrummet känns generöst med plats för dubbelsängen med tillhörande nattduksbord. I sovrummet finns dessutom förvaring i 2 dubbelgarderober. I det helkaklade duschrummet, som renoverades i samband med stambytet 2011 finns duschplats, wc, tvättställ, fönster och handdukstork. Läget är perfekt då det upplevs som väldigt lugnt men ändå med bara någon minuts promenad till centrum och T-bana. På ca 5 minuters promenadavstånd ligger Långbroparken med det populära Långbro värdshus. Välkommen på visning av en lägenhet med mycket av det bästa!


Boarea
53 kvm
Avgift
2 919 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2023-11-23

Mäklarhuset Liljeholmen

Denna lägenhet på Ellen Keys Gata såldes av oss 2023-11-23. Se alla våra försäljningar i Hägersten samt även på Ellen Keys Gata.

Boka värdering
Torsten Steding
Ansvarig mäklare
Talar även English.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad